GTA 6’nın fiyatları açıklandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kyosuke00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 878
  • Etiketler Etiketler
    gta gta 6
COD 70 dolar iken GTA 6'nın 80 dolar olması benim gözümde hiçbir şey, helali hoş olsun Rockstar'a. Aynı zamanda Ultimate Edition'ın 100 dolar olması şaşırttı baya COD'un Vault Edition'ı 100 dolarken GTA 6 Ultimate Edition için daha fazlası gözden çıkarılabilirdi insanlar açısından.

CD'ye sığmaz ki hocam.

Bu gece direkt ön siparişi geçiyorum. Umarım PS5 Pro ile 60 FPS oynayabiliriz.
Bugün İnstagram'da dolanırken bir sayfanın paylaşımı önüme düştü. Oyunun hem pro hem normal PS5'de 60 FPS çalışacağı yazıyordu ama tabi net bir açıklama yok.

Bugün İnstagram'da dolanırken bir sayfanın paylaşımı önüme düştü. Oyunun hem pro hem normal PS5'de 60 FPS çalışacağı yazıyordu ama tabi net bir açıklama yok.
Sabit 60 olmazsa da bence 60 FPS'i hedeflerler.

Umarım bilinçlenir oyuncular; böyle bir oyuna 80 dolar vermek mi, yoksa Nintendo oyunlarına 80 dolar vermek mi?

Sabit 60 olmazsa da bence 60 FPS'i hedeflerler.
Rockstar optimizasyon konusunda çok başka seviyede. Bu derecede bir oyunu 60 FPS vermek için ellerinden geleni yapmışlardır çok eminim buna. Aynı zamanda pazarlama konusunda Sony ile çok daha samimiler gibi duruyor GTA 6 için. Bu tarz bir oyundan oyuncuların maksimum verimi alması için bence 45-60 FPS aralığını tutturmuşlardır. Ben güveniyorum Rockstar'a nedense içimde 60 FPS olacak diye bir sürpriz olacak gibi his var. Sabit 60 olmasa da 60 FPS'leri göreceğiz gibi hem normal PS5 hemde Pro'da.

4070S ağlatır oyunu bence, optimizasyonu eminim iyidir. RX6600'ü olanlar düşünsün artık dertli dertli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…