Ethem Efe 85
Üstün
Göreceğiz, ben hayatımda bu kadar büyük skandal görmedim. Keşke sızmasaydı diyorum ama bir yandan ne olacak merak ediyorum.Bakalim gorecegiz. Hic anlamiyorum ben de telefon kucuk ekran oldugu icin yanilmisimdir.
Göreceğiz, ben hayatımda bu kadar büyük skandal görmedim. Keşke sızmasaydı diyorum ama bir yandan ne olacak merak ediyorum.Bakalim gorecegiz. Hic anlamiyorum ben de telefon kucuk ekran oldugu icin yanilmisimdir.
Half Life 2 olayı var. Komple direkt oyun sızmıştı son hali ile. O bundan daha büyük olabilir. Direkt final build di o.Göreceğiz, ben hayatımda bu kadar büyük skandal görmedim. Keşke sızmasaydı diyorum ama bir yandan ne olacak merak ediyorum.
Bir oyun daha vardi Call of Duty'di galiba tam hatirlamiyorum ama buyuk bir oyundu.Half Life 2 olayı var. Komple direkt oyun sızmıştı son hali ile. O bundan daha büyük olabilir. Direkt final build di o.
Hikayenin final bölümünü yayinlayacagini soyluyor ama ve bunu sadece Rockstar özür dilerse yapmayacagini soyluyor. Blöf gibi gozukmuyor ve hackerin şakasi yokmus gibi hissediyorum.Bu sızıntı muhtemelen oyunun belirli bir kısmına ait gibi. Çünkü sürekli aynı kıyafetler giyiyor, hudlar tam oturmamış ve Lucia ile alakalı bir bilgi şu anda yok.
Asla o konu mevzu degil suan burada. Mevzu oyunun sizma ihtimali. Iceriden birisi video mu veriyor yoksa sizdi mi? Mevzu bu.Şu oyun için gereksiz kafa açmışız "O açmaz, bu açmaz filan." Klasik GTA abartısı. RDR2'nin kalitesinde olacak ya da altında olacak.
Oyun kişilere kapalı beta olarak verilmediği için içerden birileri sızdırıyor.Asla o konu mevzu degil suan burada. Mevzu oyunun sizma ihtimali. Iceriden birisi video mu veriyor yoksa sizdi mi? Mevzu bu.![]()
Bunun yüzünden oyunu yine ertelerlerse harbi söverim.