GTA 5, 7 milyon ön sipariş almış, GTA 6 ise 4.6 milyon. Bunu duyunca bayağı şaşırdım. GTA 6'nın bu kadar hype'a sahip olması zaten GTA 5 sayesinde ama onu geçer sanmıştım, geçememiş.

GTA 5, 7 milyon ön sipariş almış, GTA 6 ise 4.6 milyon. Bunu duyunca bayağı şaşırdım. GTA 6'nın bu kadar Hype'a sahip olması zaten GTA 5 sayesinde ama onu geçer sanmıştım, geçememiş.

GTA 5 o zamana göre iyi bir ön sipariş almış tam olarak bilmiyorum ama GTA 5 direkt PC'ye çıkmadan sattıysa çok iyi ama GTA 6'dan az para çıkarırlarsa PC'ye de kesinlikle gelir büyük para kaynağı var PC de.

GTA 5 o zamana göre iyi bir ön sipariş almış tam olarak bilmiyorum ama GTA 5 direkt PC'ye çıkmadan sattıysa çok iyi ama GTA 6'dan az para çıkarırlarsa PC'ye de kesinlikle gelir büyük para kaynağı var PC de.
Sadece konsol ön siparişleri 7 milyon. PC ye 2 yıl sonra çıktı.

Sadece konsol ön siparişleri 7 milyon. PC ye 2 yıl sonra çıktı.
2013'te 60 dolardan piyasaya sunuldu. GTA 6'nın satış rakamlarının ağırlığı 100 dolarlık versiyondadır. Az gibi görünmesinin bir nedeni GTA RP ve online sunucularının hâlâ faaliyette olmasıdır. GTA 4 zamanında doğru düzgün bir online sistemi yoktu ve bu yüzden milletin yeni oyuna geçmesi kolaydı. Tabi bahsettiğim kitle GTA 6'ya geçtiğinde bu rakamları ikiye katlayacaktır.

Arada zaman farkı var, o haber GTA 5 çıkmadan 1 gün önce. Burada ise GTA 6'nın çıkmasına daha 2 ay var. Çıkmadan hemen önce kontrol etmek lazım sayıları. Bir de 80 dolardan çıkıyor, o yüzden de kötü etkilemiş olabilir bir nebze.

2013'te 60 dolardan piyasaya sunuldu. GTA 6'nın satış rakamlarının ağırlığı 100 dolarlık versiyondadır. Az gibi görünmesinin bir nedeni GTA RP ve online sunucularının hâlâ faaliyette olmasıdır. GTA 4 zamanında doğru düzgün bir online sistemi yoktu ve bu yüzden milletin yeni oyunu geçmesi kolaydı. Tabi bahsettiğim kitle GTA 6'ya geçtiğinde bu rakamları ikiye katlayacaktır.
2013 de bu kadar satması GTA 6 dan daha büyük başarı. Zira 2013 de bu kadar oyuncu yoktu yani. Sektör bu kadar büyümemişti. Ben ona şaşırdım zaten.

Arada zaman farkı var, o haber GTA 5 çıkmadan 1 gün önce. Burada ise GTA 6'nın çıkmasına daha 2 ay var. Çıkmadan hemen önce kontrol etmek lazım sayıları. Bir de 80 dolardan çıkıyor, o yüzden de kötü etkilemiş olabilir bir nebze.
GTA 5’i az bir farkla geçse de etkileyici olmaz ki. Hayvan gibi hype 2 milyar dolarlık harcama, her yere basılan reklamlar ama 2013 deki oyunu ancak geçiyor.