Makaleler
2
1781788043646.webp

Rockstar Games'in kendi Discord'undaki duyuruya göre belirli dijital mağazalarda ve mağazalarda ön siparişler aktif olacak.

Çok büyük hype var, umarım milletin isteğini karşılar.

Bu arada, önceden oynamak için aldığım kelepir Series S umarım upscale ile 1080p 30 FPS açar oyunu. Sırf hemen oynayabilmek için aldım çünkü PC'ye hemen gelmez, her oyunda olduğu gibi.

Çok büyük hype var, umarım milletin isteğini karşılar.

Bu arada, önceden oynamak için aldığım kelepir Series S umarım upscale ile 1080p 30 FPS açar oyunu. Sırf hemen oynayabilmek için aldım çünkü PC'ye hemen gelmez, her oyunda olduğu gibi.
PC'ye tahminimce 1 geç kalırsa 2 yıl sonra gelir.

Herhangi bir firmanın inatla önce konsola çıkarıp PC oyuncuları bol bol spoiler yedikten sonra 1.5-2 sene sonra PC sürümü getirmelerine karşıyım. Herkesin konsola bütçesi de yok. Herkes kol ile oynamaktan da keyif almıyor.

Aynı geçmişte olduğu gibi. Evde PS3 ile GTA 5 oynanırken ben yan odada GTA:SA oynuyordum. Bu sefer Vice City takılırım artık.

Oh, Series S'im var. Belki oynarım. Feci bi popüler kültür oyunu olması ve yaptığı şeyi 40 kere yapmasına rağmen sadece kaliteli yaptığı için satması az biraz sinir bozsa da fena bir oyun olmaz umarım. Her Rockstar oyununda açık dünya yapısı, görev yapısı aynı şekilde. Ama bakalım, farklılık olsa on numara olur. Fakat farklılık yapacak kadar hayalperest bir firma olmaması da aşikar.

Fiziksel kopyası için ön sipariş düşünüyorlar mı acaba? Türkiye için de fiziksel kopyasının kolayca erişilebileceğinden şüpheliyim.