Hayır karşı değilim. Konsol kullanıcılarına oyunu satıp, oyundaki hataları ve bugları düzelttikten sonra PC’ye portluyorlar. Yani bana göre konsol kullanıcıları yem gibi. Açıkçası ben bu kararı mantıklı buluyorum; konsol oyuncularını yem gibi kullanıp PC tarafında daha sorunsuz bir oyun deneyimi sunuyorlar.
Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe
Üstün
Rockstar Games'in yaptığı oyunların çok çok büyük çoğunluğu konsol zaten bir bakıma, önem vermelerini anlıyorum bir bakıma.Hayır karşı değilim. Konsol kullanıcılarına oyunu satıp, oyundaki hataları ve bugları düzelttikten sonra PC’ye portluyorlar. Yani bana göre konsol kullanıcıları yem gibi. Açıkçası ben bu kararı mantıklı buluyorum; konsol oyuncularını yem gibi kullanıp PC tarafında daha sorunsuz bir oyun deneyimi sunuyorlar.
mr.esat
Üstün
Aynen aynen, aradan 20 sene geçti. GTA 4'ün PC portu çöp gibi hala.Hayır karşı değilim. Konsol kullanıcılarına oyunu satıp, oyundaki hataları ve bugları düzelttikten sonra PC’ye portluyorlar. Yani bana göre konsol kullanıcıları yem gibi.
Para konsolda. Umurunda değil PC GTA'nın geniş spekülasyona sahip olduğu, optimize etmesi zor olduğu ve PC'de ikinci kez satabilecekleri için Konsol'a erken çıkarıyorlar. Durum bundan ibaret. Bu teoriniz fazlasıyla yanlış ve delüzyonel.
RDR2'nin PC portunda hala VRAM leak arızası var. Manhunt berbat. GTA 4 berrrrbat çalışıyor. GTA 5 eli ayağı düzgün, o dönemde de PS3 oynatabiliyorken sapıksı kartlar anca oynatıyordu GTA 5'i.
Rockstar PC tarafında iğrenç ve özürlü bir şirket.
Son düzenleyen: Moderatör:
ReloadingData
Yetkin
Karşı değiliz. Ama bir konsol ısmarlayabilirsin ona açığız.
Ben Rockstar’ı örnek vermedim ki burada.Aynen aynen, aradan 20 sene geçti. GTA 4'ün PC portu çöp gibi hala.
Para konsolda. Umurunda değil PC GTA'nın geniş spekülasyona sahip olduğu, optimize etmesi zor olduğu ve PC'de ikinci kez satabilecekleri için Konsol'a erken çıkarıyorlar. Durum bundan ibaret. Bu teoriniz fazlasıyla yanlış ve delüzyonel.
RDR2'nin PC portunda hala VRAM leak arızası var. Manhunt berbat. GTA 4 berrrrbat çalışıyor. GTA 5 eli ayağı düzgün, o dönemde de PS3 oynatabiliyorken sapıksı kartlar anca oynatıyordu GTA 5'i.
Rockstar PC tarafında iğrenç ve özürlü bir şirket.
Ben sadece konsol kullanıcılarının bir nevi yem gibi kullanıldığını söyledim. En çok bug ve hatayla onlar karşılaşıyor. Bu süreçte sorunlar giderildiği için PC tarafında daha sorunsuz bir oyun deneyimi sunuluyor.
- Makaleler
- 14
Asıl konsola iyi optimizasyon yapıyorlar. Farkında mısın bilmiyorum.Hayır karşı değilim. Konsol kullanıcılarına oyunu satıp, oyundaki hataları ve bugları düzelttikten sonra PC’ye portluyorlar. Yani bana göre konsol kullanıcıları yem gibi. Açıkçası ben bu kararı mantıklı buluyorum; konsol oyuncularını yem gibi kullanıp PC tarafında daha sorunsuz bir oyun deneyimi sunuyorlar.
Ben sadece konsol kullanıcılarının bir nevi yem gibi kullanıldığını söyledim. En çok bug ve hatayla onlar karşılaşıyor. Bu süreçte sorunlar giderildiği için PC tarafında daha sorunsuz bir oyun deneyimi sunuluyor.
Ben optimizasyondan bahsetmiyorum. Demek istediğim şey, oyunların konsol tarafında daha buglu ve hatalı çıkması. Bana göre konsol oyuncularını bir nevi yem gibi kullanıyorlar; oyuncuların karşılaştığı hatalar ve buglar zamanla düzeltiliyor, ardından oyun PC tarafında çok daha sorunsuz bir şekilde çıkıyor. Benim bahsettiğim konu bu.Asıl konsola iyi optimizasyon yapıyorlar. Farkında mısın bilmiyorum.
- Makaleler
- 14
Öyle bir konuştun ki PlayStation'a hiç update getirmiyorlar havası getirdin.Ben sadece konsol kullanıcılarının bir nevi yem gibi kullanıldığını söyledim. En çok bug ve hatayla onlar karşılaşıyor. Bu süreçte sorunlar giderildiği için PC tarafında daha sorunsuz bir oyun deneyimi sunuluyor.
Ben optimizasyondan bahsetmiyorum. Demek istediğim şey, oyunların konsol tarafında daha buglu ve hatalı çıkması. Bana göre konsol oyuncularını bir nevi yem gibi kullanıyorlar; oyuncuların karşılaştığı hatalar ve buglar zamanla düzeltiliyor, ardından oyun PC tarafında çok daha sorunsuz bir şekilde çıkıyor. Benim bahsettiğim konu bu.
mr.esat
Üstün
Doğru değil malesef. Avuntu biraz. Oyun oynamanın en iyi ve en optimal yolu 30 senedir konsol. Shader caching gibi olaylar, frame pacing, değişken frame rate'de patates olan motorlar bu sebeplerden birkaçı. PC tarafında sorunsuz çıkan oyun sayısı konsol tarafındakinden çok az.Oyuncuların karşılaştığı hatalar ve buglar zamanla düzeltiliyor, ardından oyun PC tarafında çok daha sorunsuz bir şekilde çıkıyor. B
Farid
Uzman
Güzel, bir hafta sonra sipariş vereceğim.