Konsol çöpü yüzünden grafikleri GTA 5'le birebir aynı yapacaklar diye korkuyorum. GTA 5'e RT güncellemesi geldikten sonra oyun gerçek potansiyeline yıllar sonra ulaştı. Şu akıl almayan konsol politikasından ne zaman vazgeçecekler bir bilsem.

Son düzenleme:
Aynen aynen, aradan 20 sene geçti. GTA 4'ün PC portu çöp gibi hala.

Para konsolda. Umurunda değil PC GTA'nın geniş spekülasyona sahip olduğu, optimize etmesi zor olduğu ve PC'de ikinci kez satabilecekleri için Konsol'a erken çıkarıyorlar. Durum bundan ibaret. Bu teoriniz fazlasıyla yanlış ve delüzyonel.

RDR2'nin PC portunda hala VRAM leak arızası var. Manhunt berbat. GTA 4 berrrrbat çalışıyor. GTA 5 eli ayağı düzgün, o dönemde de PS3 oynatabiliyorken sapıksı kartlar anca oynatıyordu GTA 5'i.

Rockstar PC tarafında iğrenç ve özürlü bir şirket.
Harbiden eli yüzü düzgün olan GTA 5 bile o dönem 1080p GTX 770 ile bayağı sıkıntı çektirmişti, ultra imkansızdı, high veya very high ayarlarda anca oynanıyordu. Sonradan optimizasyona ciddi yüklendiler, şu an GTX 750 Ti bile oynatıyor.

Herhangi bir firmanın inatla önce konsola çıkarıp PC oyuncuları bol bol spoiler yedikten sonra 1.5-2 sene sonra PC sürümü getirmelerine karşıyım. Herkesin konsola bütçesi de yok. Herkes kol ile oynamaktan da keyif almıyor.

Aynı geçmişte olduğu gibi. Evde PS3 ile GTA 5 oynanırken ben yan odada GTA:SA oynuyordum. Bu sefer Vice City takılırım artık.
Konsoldan daha çok para kazanıyorlar.

Konsol çöpü yüzünden grafikleri GTA 5'le birebir aynı yapacaklar diye korkuyorum. GTA 5'e RT güncellemesi geldikten sonra oyun gerçek potansiyeline yıllar sonra ulaştı. Şu akıl almayan konsol politikasından ne zaman vazgeçecekler bir bilsem.
Konsola optimize olmasın da 2000 dolar altı sistemle oynayamayalım oyunu.

GTA 5 RT sonrası öncesi pek bir fark da yok bu arada.