Şu anda hayatımda sevdiğim ve GTA 6 için fedakarlık yapıp bırakmayı kabul edeceğim bir şey yok. Oyun iyi çıkarsa PC'de oynarım, iyi çıkmazsa ya da vaktim yoksa oynamak için kasmam.
Şu anda hayatımda sevdiğim ve GTA 6 için fedakarlık yapıp bırakmayı kabul edeceğim bir şey yok. Oyun iyi çıkarsa PC'de oynarım, iyi çıkmazsa ya da vaktim yoksa oynamak için kasmam.
Oyun tam olacak.Şu anda hayatımda sevdiğim ve GTA 6 için fedakarlık yapıp bırakmayı kabul edeceğim bir şey yok. Oyun iyi çıkarsa PC'de oynarım, iyi çıkmazsa ya da vaktim yoksa oynamak için kasmam.
Ne yapayım? İsterse gelecek 10 yılın tüm eklentileriyle birlikte oynatacak olsunlar fark etmez. Hayatımda sevdiğim şeylerin hepsi benim için bir video oyunundan daha önemli.
Ben sol testisimi feda ederim ya. Dünya için büyük bir iyilik yapmış olacağım. Ve ben çocuk istemiyorum zaten.Ne yapayım? İsterse gelecek 10 yılın tüm eklentileriyle birlikte oynatacak olsunlar fark etmez. Hayatımda sevdiğim şeylerin hepsi benim için bir video oyunundan daha önemli.
Yanlış anlaşılıyor hocam biraz(Ülker zaten boykot eti reis daha güzel)
Ben kasamı feda ederdim! (bilgisayar değil).
Yok gayet doğru anlıyorsunuz, ederim!