CRT_User 85 Üstün Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 1.048 Çözümler 8 Beğeniler 961 37 dakika önce #11 Daha oyun ortada yok, PC'ye gelmesine ek 1 sene daha var. Nesini beğenmedin, anlamadım.
Stormweaver 11 Uzman Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 832 Çözümler 4 Beğeniler 613 Yer Ankara 37 dakika önce #12 Lain Iwakura dedi: Araç sürüşleri GTA 4 gibi olursa çok iyi olur. GTA 4'de Ana oyun ve DLC1'i oynadım, daha sonra GTA 5 girdim, GTA 5'in sürüş sistemi oyuncak gibi geldi, cidden berbat. Genişletmek için tıkla... Yok be hocam, olmasın. Araba sürüş simülasyonu istemiyorum. GTA 4'te araba sürerken işkence çekiyordum, araba dengesiz şekilde kayıyor yani.
Lain Iwakura dedi: Araç sürüşleri GTA 4 gibi olursa çok iyi olur. GTA 4'de Ana oyun ve DLC1'i oynadım, daha sonra GTA 5 girdim, GTA 5'in sürüş sistemi oyuncak gibi geldi, cidden berbat. Genişletmek için tıkla... Yok be hocam, olmasın. Araba sürüş simülasyonu istemiyorum. GTA 4'te araba sürerken işkence çekiyordum, araba dengesiz şekilde kayıyor yani.
S scuderia 18 Uzman Katılım 23 Mayıs 2025 Mesajlar 75 Beğeniler 11 34 dakika önce #13 Oyuna online geldikten sonra fazlasıyla arcade olacak zaten, bırakın da her göreve gittiğimiz arabanın fizikleri biraz gerçekçi olsun.
Oyuna online geldikten sonra fazlasıyla arcade olacak zaten, bırakın da her göreve gittiğimiz arabanın fizikleri biraz gerçekçi olsun.
fortunee 85 Üstün Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 2.160 Çözümler 5 Beğeniler 1.402 24 dakika önce #14 Oynadın herhalde, ondan beğenmedin. Söyle, nasıl oynadın? Biz de oynayalım.
RamKokusuSeven 52 Üstün Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 2.342 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.492 Yer Birleşik Krallık ve ABD 20 dakika önce #15 "Beğenmedim abi çok kötü" diyen tayfaya bu motivasyon, bu düşünce nereden geliyor?
S senuzulme 45 Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 2.357 Çözümler 33 Beğeniler 3.044 Yer İstanbul 15 dakika önce #16 Abi Rockstar resmen s**ıp önüne atıyor, siz de "Abi ne güzel s**tın be" diye adamları övüyorsunuz. 13 yıllık bir geliştirme sonunda daha yöneticilerin bile zar zor ikna olduğu bir oyunu nasıl övebiliyorsunuz anlamıyorum gerçekten.
Abi Rockstar resmen s**ıp önüne atıyor, siz de "Abi ne güzel s**tın be" diye adamları övüyorsunuz. 13 yıllık bir geliştirme sonunda daha yöneticilerin bile zar zor ikna olduğu bir oyunu nasıl övebiliyorsunuz anlamıyorum gerçekten.