Araç sürüşleri GTA 4 gibi olursa çok iyi olur. GTA 4'de Ana oyun ve DLC1'i oynadım, daha sonra GTA 5 girdim, GTA 5'in sürüş sistemi oyuncak gibi geldi, cidden berbat.

Yok be hocam, olmasın. Araba sürüş simülasyonu istemiyorum. GTA 4'te araba sürerken işkence çekiyordum, araba dengesiz şekilde kayıyor yani.

Oyuna online geldikten sonra fazlasıyla arcade olacak zaten, bırakın da her göreve gittiğimiz arabanın fizikleri biraz gerçekçi olsun.

Daha oyun ortada yok, PC'ye gelmesine ek 1 sene daha var. Nesini beğenmedin, anlamadım.

GTA 4 zamanında bilgisayarlara oyun çıkmıyordu adamakıllı. Herkes konsol aldı, 1 sene sonra aynen GTA4 PC'ye çıkmıştı portu da kötüydü, zaten hiç düzeltmeye de uğraşmadılar hala kötü yani nexus Mods'da millet FPS kazandırmak için cebelleşiyor.

Yok be hocam, olmasın. Araba sürüş simülasyonu istemiyorum. GTA 4'te araba sürerken işkence çekiyordum, araba dengesiz şekilde kayıyor yani.
Gta 4 sürüş olarak simülasyon oyunlarına benziyor, Gta 5 in sürüş sistemi arcade tarzına benziyor.

Yarış oyunlarını oynayan kişiler simülasyon tarzını seviyor, millet daha iyi grafikli oyunlar varken neden assetto corsa oynuyor? Çünkü assetto corsanın fizikleri inanılmaz gerçekçi olduğu için. Arcade kolaydır ama uzun vadede zevk vermez, sıkar. Gerçekçi olması, zor olması asıl zevkli olan şey bu.

Leaklenen videolara baktım GTA 4 gibi olacağa benziyor.

Bu sızan videolar gerçekse oyun çok kötü duruyor. Evet, geliştirilme aşaması fakat 2025 zamanından olduğu söyleniyor, yani arada 1 yıl fark var hemen hemen. Animasyonlar veya çoğu şey böyle olacak gibi. Benim beğenmediğim kısım Watch Dogs gibi duruyor. Bir de karakter oynanışını gram sevemedim. GTA gibi oyunda RDR animasyonları tamamen saçma. Araç fiziklerinin de GTA 4 gibi olacağı söyleniyor. GTA gibi arcade bir oyuna bu kadarı fazla. Yok dostlar, eğer bu sızıntılar gerçekse ben cidden oyunu beğenmedim.
Grafiksel olarak beta halinde bile piyasadaki en iyi oyunlardan, belki de en iyisi.
Bitmemiş bir oyun olduğu için ragdoll ve animasyon fizikleri gibi unsurların kötü durması gayet doğal; UI elementleri de tamamen geçici (placeholder) olarak konulmuş.
Arcade temasından yarı gerçekçi tarza geçmeleri bence gayet iyi; şahsen ben daha gerçekçi bir şey istiyordum. RDR2'den bolca esinlenmiş olmaları çok güzel, neticede bu mekanikleri en iyi yapan oyun oydu.

GTA 4 sürüş olarak simülasyon oyunlarına benziyor, GTA 5'in sürüş sistemi arcade tarzına benziyor.

Yarış oyunlarını oynayan kişiler simülasyon tarzını seviyor, millet daha iyi grafikli oyunlar varken neden Assetto Corsa oynuyor? Çünkü Assetto Corsa'nın fizikleri inanılmaz gerçekçi olduğu için. Arcade kolaydır ama uzun vadede zevk vermez, sıkar. Gerçekçi olması, zor olması asıl zevkli olan şey bu.

Leaklenen videolara baktım GTA 4 gibi olacağa benziyor.

4 kadar hantal olmaz, 5 kadar akıcı olmaz, ortasında bir şey yapacaklar ve iyi bir şey bu bence.