Bu sızan videolar gerçekse oyun çok kötü duruyor. Evet, geliştirilme aşaması fakat 2025 zamanından olduğu söyleniyor, yani arada 1 yıl fark var hemen hemen. Animasyonlar veya çoğu şey böyle olacak gibi. Benim beğenmediğim kısım Watch Dogs gibi duruyor. Bir de karakter oynanışını gram sevemedim. GTA gibi oyunda RDR animasyonları tamamen saçma. Araç fiziklerinin de GTA 4 gibi olacağı söyleniyor. GTA gibi arcade bir oyuna bu kadarı fazla. Yok dostlar, eğer bu sızıntılar gerçekse ben cidden oyunu beğenmedim.
Detaylar
Kim cevapladı?Learnof 20
Üstün
- Makaleler
- 2
Öncelikle oyun çıkmadı. Çıkmayan bir oyun için fikir belirtmek doğru olmaz ki 2025 Ocak ayından yayımlanan görüntülerin üzerine şu an kat ve kat fazlası koyulmuştur. İkinci olarak da hiç GTA 5 ilk trailer videosunu izlediniz mi? Şu anki GTA 5 ile alakası yok görüntülerin. Yani diyeceğim şu ki bi' oyun çıksın bakalım. Güncel sürümle çıksın. Rockstar Games gibi bir oyun yapımcısı kendisini riske atmaz. İnan bana senden önce düşünmüşlerdir.
Evet Mafia 3 gibi oynanış tam. Haftaya bakalım nasıl olacak.
Lain Iwakura
Uzman
Araç sürüşleri GTA 4 gibi olursa çok iyi olur. GTA 4'de Ana oyun ve DLC1'i oynadım, daha sonra GTA 5 girdim, GTA 5'in sürüş sistemi oyuncak gibi geldi, cidden berbat.
Umarım şu animasyonları düzeltirler. Watch dogs gibi olmuş.
Gta 6 GTA 4 fizikleri, gta 4 yakın dövüş sistemine, gta 4'deki araç ve parçalanma fiziklerinin iyileştirilmiş hâline sahip olsa ve gta 5 silah ve ateş sistemini koysalar harika olur.
Umarım şu animasyonları düzeltirler. Watch dogs gibi olmuş.
Gta 6 GTA 4 fizikleri, gta 4 yakın dövüş sistemine, gta 4'deki araç ve parçalanma fiziklerinin iyileştirilmiş hâline sahip olsa ve gta 5 silah ve ateş sistemini koysalar harika olur.
Bence boşa beklentiye giriyorsunuz. Firma içinden gelen sızıntılarda da zaten işlerin kötü gittiği ve oyunun asla hazır gözükmediği kaç kez ifşa edildi.
Oyunun sonunu bile 3 defa değiştirdiklerini biliyoruz yani. Belli ki eksik bir oyun göreceğiz.
Oyunun sonunu bile 3 defa değiştirdiklerini biliyoruz yani. Belli ki eksik bir oyun göreceğiz.
Oyunun grafikleri büyük oranda bitmiş gibi duruyor. Özellikle geceleri araç farlarının yansıması falan baya iyi duruyor. Araç ve karakter fizikleri konusunda evet bir yapaylık var kötü duruyor. Ancak Rockstar gibi bir firmanın GTA 5 ve RDR gibi oyunlar yaptıktan sonra beklentisi bu kadar yüksek yıllardır beklenen bir oyunu bu şekilde çıkarmayacağını düşünüyorum. 1 yıl eskide olsa bu 1 yılda büyük oranda traşlanmıştır bunlar. Hepimiz ne kadar sıkı çalıştıklarını biliyoruz. Oynanışa bakıldığında fizikler dışında genel olarak bitmiş gibi gözüküyor. Fizikleri vesaire traşlamaları da pek zamanlarını almaz bence pek insancıl saatlerle çalışmıyorlar. Bu şekilde çıkar ise karakter hareketleri ve araç fizikleri konusunda sürekli şikayet alacaktır.
Çıkmamış oyunu beğenmemek, doğmamış çocuğa giysi biçmek gibi olacağından dolayı yorum yapmak çok yersiz oluyor. Oyun çıksın ve oynayın, ondan sonra kararınızı verirsiniz.
Son düzenleme: