Karakterlerin arabaya biniş iniş animasyonları çok hoşuma gitti sebepsizce, güzel duruyo'.
Onlar öyle kalmayacak. Düzeltecekler onları. Allah için Rockstar Games öyle bir minimap ile oyunu satar mı?
Belli olmaz. Para harcamamak icin oyle birakir. 10 milyar dolar kazanir fakat 100 bin dolar verip onu duzeltmez.Onlar öyle kalmayacak. Düzeltecekler onları. Allah için Rockstar Games öyle bir minimal ile oyunu satar mı?
2023'de cekildigini dusunmuyorum. Cunku son fragmanla ayni iceriklere sahipler.Dürüst olmak gerekirse bana çok yapmacık geldi çoğu şeyler. Aracın u dönüşü attığı yerdeki dönüşü, Karakterin dövüşürken ki hareketleri, balkondan atlayınca bir şey olmamış gibi devam etmesi ( balkon yüksek gibi duruyordu ) Bilmiyorum beklentimi karşılamadı. GTA4 ve 5 daha gerçekçi duruyordu bence. 2023’ de çekildiği söyleniyor görüntülerin. Oyun bu zamana kadar ertelenmeseydi oyun bu şekilde çıkacaktı yani. Belki biraz daha düzenlemişlerdir bilmiyorum ama oyunda biraz yapmacıklık hissettim. Belkide oynanış hissiyatı öyle olmaz. Biraz AI gibi hissettirdi yani. Yıllar önce sızan görüntüler bile tamam bu GTA 6’ nın erken geliştirme süreci dedirtiyordu. Ancak ben bu görüntüleri GTA ile bağdaştıramadım.
Bilmiyorum benim önüme düşen paylaşımlarda 2023’den olduğu söyleniyordu.2023'de cekildigini dusunmuyorum. Cunku son fragmanla ayni iceriklere sahipler.
Soylerler fakat yalan. Cunku fragmanda ne varsa aynisi. En son fragmanla ayni ogeler var ayni ortam.Bilmiyorum benim önüme düşen paylaşımlarda 2023’den olduğu söyleniyordu.