Makaleler
49
Yer
TR
Arkadaşlar merhabalar.

Bir arkadaşım benden hazır sistem tavsiyesi istedi fakat piyasadan hiç anlamıyorum. Sistem hediye olarak alınacak, bir yakınına hediye edecek. Bütçe belli değil ama içinde en az 5070 Ti olsun dedik, belki 5080 bilemem ama bütçe belli değil diye gidip 300.000 TL'ye sistem önermeyin lütfen:D

GTA 6 henüz konsollara çıkacak biliyorum, kesin performans için de bir şey söylemek zor ama kafanızda üç aşağı beş yukarı nasıl bir sistem ister tahmin ediyorsunuzdur diye düşünüyorum.

Tek tek parça lütfen atmayın🙏 Sistem doğrudan alınıp hediye edilecek, arkadaşımın beklentisi bu ki zaten toplamaktan anlamaz. Özelleştirip güvenilir, sıkıntı çıkarmayacak bir siteden link atar, tavsiyelerinizi yazarsanız cok sevinirim. Kararlaştırıp siparis edeceğiz.

Bütçe konusunda ise, örneğin 5070 Ti'li sağlam bir sistem var ama parasına değecek şekilde 5080'de yükseltme vesaire önerecek olursanız ona göre de link atarım.

Cevaplarınız için şimdiden teker teker teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
PC'ye gelmesi en az 1 yili alacagini dusunuyorum. Dolayisi ile ultra ayarlarda oynatir 5070ti. Kac kisi 5060 ustunu kullaniyor ki? GTA 5 bile GT520M ile oynanabildigini unutmayalim. Kisacasi bu yonden bir endisen olmasin. Ha belki yeni teknoloji cikartirlar bir sonraki nesil ile ve GTA 6'da bazi ayarlarin acilmasi bu gerekli olur bu seferde yeni jenerasyon GPU almak zorunda kalirsin. Yani suanki haliyle 5070ti ideal. 2k GTA 6'yi 90-60 FPS oynatacagini dusunuyorum. Rockstar rezalet bir firma fakat optimazasyonu iyi yapiyor. xD