Şu sistem fena değil gibi.
B850M-K anakart özelleştirmesiyle 100 kağıt ediyor, üzerine işlemci soğutucusu ayarlayınca yeterli olur.
Sırf oyun oynanacaksa 7800X3D de alınabilir.
Fazeon markasını bir soruşturun yine de markaya yabancıyım.

7800X3D, MSI B850 Gaming Plus, Kioxia G3, Thermaltake LA240-S, Cooler Master Masterbox TD500 V2 850W 80+ Gold özelleştirmesiyle 119 yani 120.000 TL tutuyor.

Nasıldır?

@X99 @TANTUNICIK @RapidLemming955

7800X3D, MSI B850 Gaming Plus, Kioxia G3, Thermaltake LA240-S, Cooler Master Masterbox TD500 V2 850W 80+ Gold özelleştirmesiyle 119 yani 120.000 TL tutuyor.

Nasıldır?

MSI BIOS konusunda biraz problemli, şimdilik MSI anakarttan uzak durun. Gigabyte bazı modellerinde kırmızı EZ Debug LED yakmaya başladı, ASUS anakarttan devam edin. G3 olabilir daha iyi alternatiflere bakarız. Biraz geç kaldınız fiyatlar yükseldi. Şu an alınabilecek 5070 Ti sistem ne yazık ki 5080 ücretine denk geliyor. Yarın İncehesap gaming gecesinde karar verelim derim. Hazır paket montajlı sistem şu an rahat 140 bin TL'yi görür.

MSI BIOS konusunda biraz problemli, şimdilik MSI anakarttan uzak durun. Gigabyte bazı modellerinde kırmızı EZ Debug LED yakmaya başladı, ASUS anakarttan devam edin. G3 olabilir daha iyi alternatiflere bakarız. Biraz geç kaldınız fiyatlar yükseldi. Şu an alınabilecek 5070 Ti sistem ne yazık ki 5080 ücretine denk geliyor. Yarın İncehesap gaming gecesinde karar verelim derim. Hazır paket montajlı sistem şu an rahat 140 bin TL'yi görür.

Sag olun hocam anca cevap verebildim. Benden beklenen şey sağlam ve sıkıntı çıkarmayacak sistem toplanması, 130 bin falan olmasi sorun degil bugün gaming gecesine baktım ama karar veremedik. Sorun çıkartmayan ve soğutması vesaire güvenilir parcalar ile bir sistem yok mudur hic, özelleştirilebilir falan? Ona gore bu Vatan olanın linkini atıyorum.

Sag olun hocam anca cevap verebildim. Benden beklenen şey sağlam ve sıkıntı çıkarmayacak sistem toplanması, 130 bin falan olmasi sorun degil bugün gaming gecesine baktım ama karar veremedik. Sorun çıkartmayan ve soğutması vesaire güvenilir parcalar ile bir sistem yok mudur hiç, özelleştirilebilir falan? Ona gore bu vatan olanın linkini atıyorum.

Bazen 50K'lık giriş seviye sistem sorun çıkarmazken, 150K'lık hepsi ASUS gibi kaliteli markaların olduğu sistem bile sorun çıkarabiliyor. Sorun çıkarmasın kısmı maalesef biraz şans mı desem bilemiyorum ama hepsinde sorun olabilir.

Buna bakabilirsin istersen fiyatı daha da düşürmek istersen eğer işlemciyi 9700X, RAM sadece 1 adet, SSD 1TB, PSU 750 watt seçilebilir.

Vatan Bilgisayar'daki sistem fazeon kasalıysa almayın, sistemi göremedim. İncehesap'tan kişisel oluştur, telefon özürlüyüm, linki kopyalamıyor bu androik. Bileşenleri yazıyorum; ASUS A32 Plus tg kasa, B850M-Force, 7800X3D, Lexar 2x16 CL34, NZXT C850 PSU, Kioxia 1TB, MSI A13 360 mm sıvı soğutma.