Uranos

Üstün
Yer
Adana
Oyunu herkes çok kötülüyor, eski GTA oyunlarını severim daha güzel grafiklerde oynamak isterim sizce alınır mı? Bildiğim kadarıyla görev yaparken geçemeyince kaldığın yerden devam etme özelliği var mış, asıl alma sebebim o.

Sistemim.
RTX 4060.
i7 12.nesil
16 GB RAM.

Severim diyorsan al. Ben almıştım ama o kadar kötü geldi ki hikaye ve görevler iade etmiştim. Sürekli arabayla şuraya git şunu yap gel görevleri ful. Seni çeker mi bilmem.

GTA San Andreas'i downgrade edip güzelce modlamak ilk seçenek. Biraz uğraştıricı ayrıca temelde yine eski GTA'yi oynuyor olacaksınız. Ikinci yöntem de once oyunu crackli indirip test etmek. Hatta indirmişken onu da modlamak gerek. Çıktığı zaman epey hatayla gelmişti ancak fixler yeterli olmamıştı. Oynanisi ve bazı şeyleri olumlu olarak fixleyen modlar var.

Beğenildiği taktirde alabilirsiniz ama neticede hikaye belli, oyun belli. Dokular ve grafikler dışında birebir aynı oyun. Ben oynadım ve bitirdim, Fortnite gibi hissettiriyor Unreal Engine. Orijinal oyunun atmosfer ve tokluğu yok, bastan belirteyim.