GTA Enhanced'de Script Hook V kullanmak ban riski taşır mı?

creazy

Başarılı
Merhaba, bende GTA 5 Enhanced sürümü yüklü. Ona Script Hook V kurmayı düşünüyorum ama aklımda bir soru var: Ban riski olur mu? Modları sadece hikâye modunda kullanmayı planlıyorum, online kısmında kesinlikle açmayacağım. Yine de yalnızca singleplayer için Script Hook V yüklersem herhangi bir şekilde ban yeme ihtimalim var mı?

10 senedir GTA 5'i hikaye modunda modlu oynarım, hâlâ ban yemedim.

Dosyaları GTA'nın klasörüne atsam, story moddan çıktıktan sonra oyunu kapatıp bu scriptleri tekrar silsem, olur mu?
Sadece story modda oynayacaksan modları silmene gerek yok ama online'a girmeden önce modları silip gir.

Sadece story modda oynayacaksan modları silmene gerek yok ama Online'a girmeden önce modları silip gir.

Dosya konumundan attığım dosyaları tekrar dosya konumuna gelip öyle silsem olur o zaman. Epic Games'ten dosyaları doğrula yapmaya gerek yok herhalde.

Dosya konumundan attığım dosyaları tekrar dosya konumuna gelip öyle silsem olur o zaman. Epic Games'ten dosyaları doğrula yapmaya gerek yok herhalde.
Online'a girerken sadece script hook yazanları silsen bile olur, tek tek modları silmene de gerek yok. Offline gireceğin zaman tekrar oyun dosyasına script hook koyup girersin.
Dosya doğrulaması ne için?

Online'a girerken sadece script hook yazanları silsen bile olur, tek tek modları silmene de gerek yok. Offline gireceğin zaman tekrar oyun dosyasına script hook koyup girersin.
Dosya doğrulaması ne için?
Eski haline çevirmesi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…