Çözüldü GTA III "Save Unsuccesful" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Loutermilch 61

Üstün
Korsan GTA III'ü RE3 moduyla oynuyorum, en başta save almakta hiçbir sorunum yoktu fakat bir anda oyun bu hata ile save almamaya başladı. İnternette OneDrive yüzünden demişler ancak sistemimi debloat'larken OneDrive'ı kaldırmıştım direkt. Sorun başka bir şeyden kaynaklanıyor olmalı.

Çözüm
İkisi de işe yaramadı maalesef.

Şimdi denemek için sıfırdan bir oyun başlatıp onu save almaya çalıştım ve o da olmadı. Save dosyasının bozulmuş olma ihtimali yok yani.

1. Oyunu yönetici olarak çalıştırın.
  2. GTA3 klasörüne sağ tık özellikler yapın, güvenlik kısmına girin ve gösterdiğim ayarı yapın. SS'ni attım.

Steam'de birisi bu şekilde çözmüş bir dene istersen.

Kayıt edilememe sorunu 1.0 sürümüne özel bir sorun RE3 oynuyorsanız böyle bir sorun yaşamamanız lazım, cidden tuhaf. Silent's patch bu sorunu düzeltiyor ama o da RE3 ile uyumsuz.

Windows defender ile ilgili olabilir. Windows defenderı kapatın.

Şimdi denemek için sıfırdan bir oyun başlatıp onu save almaya çalıştım ve o da olmadı. Save dosyasının bozulmuş olma ihtimali yok yani.

1. Oyunu yönetici olarak çalıştırın.
  2. GTA3 klasörüne sağ tık özellikler yapın, güvenlik kısmına girin ve gösterdiğim ayarı yapın. SS'ni attım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Belgelerimdeki GTA 3 save klasorunu kesip masaüstüne atıp öyle deneyin eğer çalışırsa yedek aldığınız savedeki profili yenisiyle değiştirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…