Bruhistan

Başarılı
Merhaba 4 gün önce GTA III ile Vice City'i tam ekran modu yüklemiştim (Widescreen fix diye GitHub'dan). Modu yükledikten sonra oyun ani FPS düşüşleri takılma gibi sorunlarla karşılaştım. Herhalde frame limiter ile görüntü izlerinden kaynaklı olduğunu düşündüm fakat onu da kapattığımda sanki 30 FPS oynuyormuşum gibi ani takılmalar oluyordu. Önceden böyle değildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA 3 ve Vice City için Silent patch kesinlikle kullanın. Nasıl yükleniyor hatırlamıyorum. Ama DDRaw gibi FPS düzelten DLL'leri de yükleyin diyorsa indirin.

Öncesinde Widescreen kaldırın. Silent patch uyguladıktan sonra PCGW sayfasındaki Widescreen'i uygulayın.

PCGW sayfasındaki şu modu yükleyin. Bu mod GTA 3, Vice City ve San Andres 30 FPS bağlı sorunlardan kurtarıyor.

PCGW sayfalarını ayrıca göz atın. Yaşadığınız spesifik bir sorun varsa o ince ayarı veya modu uygulayın.

GTA 3 ve Vice City için Silent patch kesinlikle kullanın. Nasıl yükleniyor hatırlamıyorum. Ama DDRaw gibi FPS düzelten DLL'leri de yükleyin diyorsa indirin.
Silent Patch için başka link bağlantı var mıdır hocam? Maalesef Allahın cezası internet kısıtlamaları yüzünden ''Acess denied'' diyor siteyi açmaya çalıştığımda.

DDraw da indirmen gerekebilir.

2025-06-22_18-23.webp

ZIP dosyalarını Nanazip ile açabilirsin. 7-ZIP modlanmış halidir, Win11 için öneririm.

DDraw da indirmen gerekebilir.

Eki Görüntüle 156622

ZIP dosyalarını Nanazip ile açabilirsin. 7-ZIP modlanmış halidir, Win11 için öneririm.
Şimdi bu dosyaları indirdikten sonra oyunun kurulu olduğu yerde scripts klasörü var. Hepsini onun içine mi atmalıyım silent patch dosyalarını?