Semih_gdk10

Becerikli
Sızıntılara göre ve Rockstar'ın destek bölümünde GTA IV'dün PS4 versiyon olarak göstermesiyle muhtemelen GTA IV Remastered çıkacak. Sorum şu, ne zaman gelir? PC versiyonu da gelecek mi? Bana göre PC'ye de çıkmalı. Ayrıca PS5'e çıkar mı yoksa geriye uyumlulukla mı oynanır?

PS5, Xbox series X/S'e çıkacaktır. Kesin bir tarih veremem ama neden önce çıkacağını net bir şekilde söyleyebilirim; RDR2 Next gen patch ile birlikte GTA6 çıkmadan çıkacağına eminim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rockstar GTA 6'yı ertelemek için çıkaracak muhtemelen. GTA 6'yı 2027'ye doğru erteleyecek yerine GTA 4 Remastered çıkacak gibi. Tabii Rockstar şaşırtır umarım.

Çıkacaksa GTA Trilogy gibi yapmasınlar da azıcık düzgün bir stüdyoyla anlaşıp modcularla falan yapsınlar. Ekran kartlı laptopum vardı zamanında 30 FPS zor görüyordum.

GTA 6 ertelenmesi iyi olabilir, güzel bir remake ile GTA 4 çıkarsa bir süre tekrar oynanır, bu süre zarfında GTA 6 ya daha fazla vakit ayırırlar.

Yine sadece para amacı ile yapılacaksa kesinlikle çıkmamalı bize mod topluluğun yaptığı harika modlar yetiyor. Çıkacaksa bile bu sefer Grove Street Games'e yaptırmamaları lazım, GTA Trilogy fiyaskosu ile zaten aşırı rezil bir iş yapmışlardı ama zaten "bu Remastered ne bekliyorsunuz" diyen Rockstar fanboyları var olduğu sürece düzgün bir şey çıkmayacak sanki Remastered diye kötü olması gerekiyormuş gibi, ayrıca her şeyden önce oyunun bozuk PC portunun düzeltilmesi lazım, konsol sürümündeki efektlerin çoğu PC sürümünde yok, buglar çok ve en önemlisi optimizasyon berbat ilk bunların artık gözden geçirilmesi gerek. Hatta bence Remastered bile yapılmayacak nasılki Red Dead Redemption'u direkt getirdiler yeni konsollara GTA 4 içinde aynısını yapacaklar. GTA 4 benim GTA San Andreas'tan sonra en çok sevdiğim GTA oyunudur kaç kez bitirdiğimi hatırlamıyorum tam bir başyapıt.

Son düzenleme:
Saçma sapan sorunları yüzünden bi türlü oynayamadığım oyun. Gerçi diğer gtaları da bitirmedim ama onlar bunun kadar sorunlu değildi. Bu oynanmıyodu pcde resmen.