Semih_gdk10

Becerikli
GTA IV oynarken dokular yok çözümü var mı? Reddit'de Vulkan 2.5.3 yükleyin demişti, yükleyince yüklenme ekranından sonra oyundan atıyor. Başka çözümü var mı?

Eki Görüntüle 186831

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (26).webp
    Ekran Görüntüsü (26).webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:

Hocam onboard ekran kartınız var anladığım kadarıyla fakat işlemciniz intelmi AMD mi modeli nedir bunlarında belirtirseniz daha iyi olur dahili grafik biriminden oynamaya çalışıyorsunuz sanırsam onboard da olsa DDU ile silip yükleyebilirsiniz.

Hocam onboard ekran kartınız var anladığım kadarıyla fakat işlemciniz intelmi AMD mi modeli nedir bunlarında belirtirseniz daha iyi olur dahili grafik biriminden oynamaya çalışıyorsunuz sanırsam onboard da olsa DDU ile silip yükleyebilirsiniz.
İntel i5-12450H

Birazda Yapmaktan Korkuyorum

Anladım o zaman Vulkan'ı yükleyince oyun atıyorsa onu boş ver dosyaları Steam'den doğrula Graphics. İni de texture'ları orta ve düşük yap ve oyunu Windows 7 uyumlu DX9 modunda başlat genelde bu yöntemlerle dokular gelir.

DX9 modunda başlat derken anlamadım bir de Graphics. İni ne oluyor.

DX9 ile başlatmak için Steam'de oyuna sağ tık özellikler başlatma seçenekleri -DX9 yaz Graphics. İni dosyası oyunun grafik ayarlarını tutuyor, oradan texture ve gölge ayarlarını düşürüp oyun daha stabil çalışır.