Çözüldü GTA Online'da kalıcı ban yedikten sonra aynı bilgisayarda tekrar oynanabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Charles Smith
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 387
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
Bundan yaklasik dort yil once falan GTA Online'dan kalici ban yedim. Simdi ayni bilgisayarda oyunu baska bir hesaptan alirsam online girebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -2 Eksi
10 küsur yıllık oyun hocam normal yani. Ayrıca verdiğiniz bilgi yanlış. Ban yedikten sonra yeni GTA5 alıp tekrar girmiştim.
internete ip banı diye gördüm ayrıca online ban yedikten sonra oyunu tekrar tekrar alırsan bir güzelliği bir farklılğı olmaz gta dediğin bir kez alınır 60 sene oynanır.

Girersiniz. 275 Liraya Rockstar Games'in sitesinden alabilirsiniz indirimli bir şekilde.

Olmazsa Rockstar'dan iade edebilirim degil mi? Bir de Rockstar'dan aldigim oyun Premium Edition mu olacak?

ayrıca online ban yedikten sonra oyunu tekrar tekrar alırsan bir güzelliği bir farklılğı olmaz gta dediğin bir kez alınır 60 sene oynanır.

Kardesim yuzunden ban yemistim. Yoksa oyunda 700 saatim vardi. 250 kusur seviyeydim. Arkadaslarla arada girip oynaryacagim yazin.

Olmazsa Rockstar'dan iade edebilirim degil mi? Bir de Rockstar'dan aldigim oyun Premium Edition mu olacak?

Kardesim yuzunden ban yemistim. Yoksa oyunda 700 saatim vardi. 250 kusur seviyeydim. Arkadaslarla arada girip oynaryacagim yazin.
İade için gereken şartları bilmiyorum ama edersiniz herhalde. Evet oyun Premium Edition.

geçmiş olsun

evet aktivasyon maili gelmicek korkma oyun direk premium şekilde almış olucaksın indirdiğinde aktivasyon girmene gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…