Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Bundan yaklasik dort yil once falan GTA Online'dan kalici ban yedim. Simdi ayni bilgisayarda oyunu baska bir hesaptan alirsam online girebilir miyim?
Girersiniz. 275 Liraya Rockstar Games'in sitesinden alabilirsiniz indirimli bir şekilde.Bundan yaklasik dort yil once falan GTA Online'dan kalici ban yedim. Simdi ayni bilgisayarda oyunu baska bir hesaptan alirsam online girebilir miyim?
Girersiniz. 275 Liraya Rockstar Games'in sitesinden alabilirsiniz indirimli bir şekilde.Bundan yaklasik dort yil once falan GTA Online'dan kalici ban yedim. Simdi ayni bilgisayarda oyunu baska bir hesaptan alirsam online girebilir miyim?
IP banı atıyor oynayamazsın. Galiba kalıcı olarak ban yedin geçmiş olsun.Bundan yaklasik dort yil once falan GTA Online'dan kalici ban yedim. Simdi ayni bilgisayarda oyunu baska bir hesaptan alirsam online girebilir miyim?
Oyun niye o kadar ucuz? Çok şaşırdım.Girersiniz. 275 liraya Rockstar Games'in sitesinden alabilirsiniz indirimli bir şekilde.
10 küsur yıllık oyun hocam normal yani. Ayrıca verdiğiniz bilgi yanlış. Ban yedikten sonra yeni GTA5 alıp tekrar girmiştim.IP banı atıyor oynayamazsın. Galiba kalıcı olarak ban yedin geçmiş olsun.
Oyun niye o kadar ucuz? Çok şaşırdım.
internete ip banı diye gördüm ayrıca online ban yedikten sonra oyunu tekrar tekrar alırsan bir güzelliği bir farklılğı olmaz gta dediğin bir kez alınır 60 sene oynanır.10 küsur yıllık oyun hocam normal yani. Ayrıca verdiğiniz bilgi yanlış. Ban yedikten sonra yeni GTA5 alıp tekrar girmiştim.
Girersiniz. 275 Liraya Rockstar Games'in sitesinden alabilirsiniz indirimli bir şekilde.
ayrıca online ban yedikten sonra oyunu tekrar tekrar alırsan bir güzelliği bir farklılğı olmaz gta dediğin bir kez alınır 60 sene oynanır.
İade için gereken şartları bilmiyorum ama edersiniz herhalde. Evet oyun Premium Edition.Olmazsa Rockstar'dan iade edebilirim degil mi? Bir de Rockstar'dan aldigim oyun Premium Edition mu olacak?
Kardesim yuzunden ban yemistim. Yoksa oyunda 700 saatim vardi. 250 kusur seviyeydim. Arkadaslarla arada girip oynaryacagim yazin.
geçmiş olsunOlmazsa Rockstar'dan iade edebilirim degil mi? Bir de Rockstar'dan aldigim oyun Premium Edition mu olacak?
Kardesim yuzunden ban yemistim. Yoksa oyunda 700 saatim vardi. 250 kusur seviyeydim. Arkadaslarla arada girip oynaryacagim yazin.
evet aktivasyon maili gelmicek korkma oyun direk premium şekilde almış olucaksın indirdiğinde aktivasyon girmene gerek yokOlmazsa Rockstar'dan iade edebilirim degil mi? Bir de Rockstar'dan aldigim oyun Premium Edition mu olacak?
20 güne@Ricardo Quaresma peki Rockstar'daki indirim ne zamana kadar devam edecek?