Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.562 Çözümler 8 Beğeniler 2.659 Yer Trabzon/Şalpazarı 13 Aralık 2025 #1 Bildiğiniz gibi 10 Aralık tarihi itibarıyla oyuna malikaneler eklendi lakin fiyatları haribiden dudak uçurtucu. Ama alan var mı merak ettim. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2025
Bildiğiniz gibi 10 Aralık tarihi itibarıyla oyuna malikaneler eklendi lakin fiyatları haribiden dudak uçurtucu. Ama alan var mı merak ettim.
Ricardo Quaresma Başarılı Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 1.007 Çözümler 12 Beğeniler 414 13 Aralık 2025 #2 Ömer_Yeter dedi: Bildiğiniz gibi 10 Aralık tarihi itibarıyla oyuna malikaneler eklendi lakin fiyatları haribiden dudak uçurtucu. Ama alan var mı merak ettim. Genişletmek için tıkla... Ben aldım hocam ama çok esprisi yok gibi.
Ömer_Yeter dedi: Bildiğiniz gibi 10 Aralık tarihi itibarıyla oyuna malikaneler eklendi lakin fiyatları haribiden dudak uçurtucu. Ama alan var mı merak ettim. Genişletmek için tıkla... Ben aldım hocam ama çok esprisi yok gibi.
Kriyus Yetkin Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 459 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 195 13 Aralık 2025 #3 Para çok olduğundan, Michael'i görmek için satın aldım.
Hamza Ensar Sağlam Üstün Hız Tutkunu İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 4.058 Çözümler 9 Beğeniler 3.790 13 Aralık 2025 #5 Malikaneyi alıp şu A görevlerini yapmak gerekiyormuş Michael için.
creazy Başarılı Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 1.202 Çözümler 2 Beğeniler 978 13 Aralık 2025 #6 Ömer_Yeter dedi: Bildiğiniz gibi 10 Aralık tarihi itibarıyla oyuna malikaneler eklendi lakin fiyatları haribiden dudak uçurtucu. Ama alan var mı merak ettim. Genişletmek için tıkla... Bir tane aldım; aslında diğerlerini de alabiliyormuşuz ama en pahalısını tercih ettim. Büyük ihtimalle tek başına yeterlidir, diğerlerine gerek yok diye düşünüyorum. Zamanla yeni malikaneler özellikler de eklenir diye umuyorum.
Ömer_Yeter dedi: Bildiğiniz gibi 10 Aralık tarihi itibarıyla oyuna malikaneler eklendi lakin fiyatları haribiden dudak uçurtucu. Ama alan var mı merak ettim. Genişletmek için tıkla... Bir tane aldım; aslında diğerlerini de alabiliyormuşuz ama en pahalısını tercih ettim. Büyük ihtimalle tek başına yeterlidir, diğerlerine gerek yok diye düşünüyorum. Zamanla yeni malikaneler özellikler de eklenir diye umuyorum.