Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
Online'a giriyorum. Çoğunlukla girdiğimde Public 1 yazıyor ama sadece ben oluyorum. Burada tek kişilik görevleri falan yapabiliyorum, sorun yok.

Bazen ise başka oyuncuların olduğu normal bir sunucuya giriyor. Bu sunucuda garajıma giremiyorum, şirketime giremiyorum, evime giremiyorum. Sadece etrafta gezip adam vurabiliyorum. Araba falan çağırarak telefon hizmetlerini kullanabiliyorum. Nadiren göreve veya bir oyuncu ile etkileşime girdiğimde veya birkaç dakika sonra herkes için "has gone offline" diyor ve ben yine yalnız kalıyorum.

Bir arkadaşımla oynamak için sezonuna katılmak istediğimde hata veriyor. O benim sezonuma katılmak isteyince hata veriyor. Ben onu davet edince veya o beni davet edince de giriş yapamıyorum.

Telefondaki "jobs" mu "invite" mi o kısımdan birilerinin görev davetlerine girdiğimde ise tam görev başlıyor yazısı geldiğinde freemode'a atıyor veya story moda geçiyor.

Ben bir görev başlatıp adam davet ettiğimde ise adamlar geliyor, hazır falan veriliyor. Oyunu başlatıyorum ama tam girerken bütün oyuncuları atıyor sunucudan. Ben tek başıma kalıyorum.

Sebebini veya çözümünü bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşınız başka kişilerin sunucularına girerken sorun yaşıyor mu? Yaşamıyorsa sorun sizin tarafınızdandır. Öncelikle internet bağlantınızın stabil olduğundan ve başka oyunlarda internetle alakalı olabilecek sorunlar olmadığından emin olun. Ardından güvenlik duvarından GTA V için herhangi bir engel olup olmadığını kontrol edin. Varsa Güvenli İnternet hizmetini devre dışı bırakın. Yine varsa site ve hizmet engelleyen engelleyici araçları devre dışı bırakın. En son sorun çözülmezse oyunun dosyalarını doğrulayın veya silip tekrardan yükleyin.

Arkadaşınız başka kişilerin sunucularına girerken sorun yaşıyor mu?

Hayir.

Yaşamıyorsa sorun sizin tarafınızdandır.

Evet bu belli zaten. Arkadasim olmadan da oynayamiyorm. Yabancilarla da gorev acamiyorum.

. Öncelikle internet bağlantınızın stabil olduğundan

Bunu nasil anlayacagiz?

başka oyunlarda internetle alakalı olabilecek sorunlar olmadığından emin olun.

FS22, RDR 2, PUBG gibi oyunlarda sorun yok.

En son sorun çözülmezse oyunun dosyalarını doğrulayın veya silip tekrardan yükleyin.

Bunu denedim. Degisen bir durum yok.

Ardından güvenlik duvarından GTA V için herhangi bir engel olup olmadığını kontrol edin. Varsa Güvenli İnternet hizmetini devre dışı bırakın. Yine varsa site ve hizmet engelleyen engelleyici araçları devre dışı bırakın.

Deneyecegim.