Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Seraphenthia

Yetkin
Steamde, L.A. Noire ve RDR 1 almayı düşünüyordum ama 30$ vermek yerine 8$’lık GTA+ almak daha mantıklı geldi. Ancak aklıma şu soru takıldı: GTA+ alırsam ve bu iki oyunu oynayıp başarımlarını tamamlarsam, sanki oyunu satın almışım gibi kütüphanemde oynama sürem ve başarımlarım görünür mü?

Çözüm
GTA+ süresi bıttıgınde oyunlar kutuphanede gozukmez dıye dusunuyorum. EA Play'de boyleydı. Aynı mantıkla calısıyordur muhtemelen. Ama basarım ve saat ıstatıstıklerın sıfırlanmaz. Oyunu alır veya tekrar GTA+ alırsan kutuphanede saat ve basarımlar gozukur. Mesela ben BF4 oynamıstım EA Play'den boyle gozukuyor su an o.
1769260657758.webp

BF1'ı de EA Play'den oynadım ılk sonra satın aldım sılınmedı herhangı bır sey.
1769260832148.webp
GTA+ süresi bıttıgınde oyunlar kutuphanede gozukmez dıye dusunuyorum. EA Play'de boyleydı. Aynı mantıkla calısıyordur muhtemelen. Ama basarım ve saat ıstatıstıklerın sıfırlanmaz. Oyunu alır veya tekrar GTA+ alırsan kutuphanede saat ve basarımlar gozukur. Mesela ben BF4 oynamıstım EA Play'den boyle gozukuyor su an o.
1769260657758.webp

BF1'ı de EA Play'den oynadım ılk sonra satın aldım sılınmedı herhangı bır sey.
1769260832148.webp

Çözüm