Merhaba. RDR2'yi bitirmek üzereyim ve şimdiden RDR1 için hazırlık yapıyorum. RDR1'in Steam sayfasında GTA+ bunu içerir gibi bir şey yazıyor. Ama GTA+'ın sayfasında göremedim. Varsa 8 dolar verip 1 ayda bitirmeyi düşünüyorum. Bileniniz var mı?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Var hocam attığım linkten bakabilirsiniz.
Düzenleme: Bilmeyenler için: GTA+, Game Pass mantığı ile benzerdir. Aylık ödeme yapılarak belirli Rockstar oyunlarına erişirsiniz fakat bu oyunlar ay sonu sizde kalmaz.
Düzenleme: Bilmeyenler için: GTA+, Game Pass mantığı ile benzerdir. Aylık ödeme yapılarak belirli Rockstar oyunlarına erişirsiniz fakat bu oyunlar ay sonu sizde kalmaz.
Eğer "GTA+ bunu içerir." tarzı bir ibare koymuşlarsa, o oyun GTA+ kütüphanesinde mevcut demektir.
Rav3nnd
Deneyimli
- Makaleler
- 4
Var hocam attığım linkten bakabilirsiniz.
yusufir
Yetkin
Hayir icermiyor GTA+ GTA V uzerine kurulu bir abonelik sistemi.
Not: İceriyormus ben de yeni fark ettim yanlış bilgilendirme icin ozur dilerim.
İçeriyor. PS Plus ve Xbox Game Pass gibi kendi oyun kütüphanesi de mevcut. Fakat sadece birkaç Rockstar Games oyunuyla sınırlı.