Çözüldü GTA San Andreas açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Türk98

Üyecik
Yer
izmir
Merhaba, GTA San Andreas'i açmaya uğraşıyorum. Uyumluluk ayarlarını denedim, DirectPlay'in açık olduğuna eminim, Dgvoodoo'yu denedim, yönetici olarak da çalıştırdım ama hayır. Eski Windows 11 sürümlerinde rahat rahat çalıştırabilirken ileriki güncellemeler sonrası çalışmamaya başladı.

Çözüm
Belgelerden GTA San Andreas user Files'a girip gta_sa.set dosyasını silmeyi denediniz mi?
PC portunu düzelten bir mod belki sorununuzu çözebilir.

Downgrader hata verip çöktü. Aslında modlarken baya kullandım ama hiç böyle bir durum yaşamadım.

Oyunu Steam'den mi aldın yoksa crackli mi?

Downgrader hata verip çöktü. Aslında modlarken baya kullandım ama hiç böyle bir durum yaşamadım.
SilentPatch yoksa onu kurun hocam, bu da olmazsa Defender oyun dosyalarını silmiş olabilir. Sıfırdan indirip kurmayı deneyin son çare olarak.

SilentPatch yoksa onu kurun hocam, bu da olmazsa Defender oyun dosyalarını silmiş olabilir. Sıfırdan indirip kurmayı deneyin son çare olarak.
Hocam belirli güncellemeden sonra oyun silentpatchli iken açılmayıp silentpatchsizken açılmaya başladı ancak şuanki senaryoda vanilla hali de açılmıyor ama yine de silentpatchi deneyeceğim.

Hocam belirli güncellemeden sonra oyun silentpatchli iken açılmayıp silentpatchsizken açılmaya başladı ancak şuanki senaryoda vanilla hali de açılmıyor ama yine de silentpatchi deneyeceğim.
Olmadı.

Belgelerden GTA San Andreas user Files'a girip gta_sa.set dosyasını silmeyi denediniz mi?
Belgeler->GTA San Andreas User Files klasörüne girip gta_sa.set dosyasını silince düzeldi ilginiz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…