Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
İstek üzerine GTA San Andreas'ı modlayıp yayınlayacaktım. Fakat beklemediğim bir atma problemi oluştu. Tüm modları teker teker kaldırıp tekrardan denedim fakat çözemedim.

Atma olayı şöyle gerçekleşiyor:
  • Oyuna giriyorum.
  • Yeni oyun diyerek başlıyorum.
  • Bisiklet yerine trafikten bir araba çalarak Grove Street'e giderken basketbol sahasının olduğu yerde donma problemi başlıyor.
  • Oyun donuyor ve hiçbir işlem yapamıyorum, seslerde bug oluyor.
Bi' fikriniz var mıdır? Yoksa sıfırdan mı yapmaya başlamalıyım?

Çözüm
Oyun HDD üzerinde mi? Benim harddiskim de sorun vardı. Yazma işlemi yapıyordu ama okuma da sesler görüntüden sonra geliyordu. Oyun HDD üzerinde ise SSDye taşıyıp deneme şansınız var mı?
SSD üzerinde oluyordu. Şimdi çözdüm hocam. Yazmayı unutmuşum.

Sorun şuymuş, HD interface modu sol alttaki haritayı da güncelliyor. Oyunda da ilk başta sol alttaki harita gidip gelince mod buga giriyor ve oyundan atıyor. İlk görevi atlayıp farklı bir görevden oyunu başlattığımda sorun çözülmüş oldu.
Oyun HDD üzerinde mi? Benim harddiskim de sorun vardı. Yazma işlemi yapıyordu ama okuma da sesler görüntüden sonra geliyordu. Oyun HDD üzerinde ise SSDye taşıyıp deneme şansınız var mı?

Sorun şuymuş, HD interface modu sol alttaki haritayı da güncelliyor. Oyunda da ilk başta sol alttaki harita gidip gelince mod buga giriyor ve oyundan atıyor. İlk görevi atlayıp farklı bir görevden oyunu başlattığımda sorun çözülmüş oldu.

Çözüm

Tamam hocam geçmiş olsun. Keyifli oyunlar dilerim.