Ben de tam tersi hikâye bakımından yeterince iyi olduğunu düşünmüyorum. Smoke'un sizi satacağı bariz bir şekilde belli olmakla birlikte biraz sündürülmüş bir hikayesi var, oyunun üç şehir içeren büyük bir haritası olduğu için sanırım gezdirmek ve göstermek istemişler. Haklılar.

PC'de de oyunun grafikleri bayağı kırpılmış zamanında, bazı yama paketleri ile PS2 detaylarını geri getirince çok güzel bir havası var aslında.

Bu iki madde dışında beğenmediğim bir yanı yok oyunun, bir kere bitirdikten sonra tekrar oynamadım ama sevmediğimi de söyleyemem.

GTA4 dü çok beğendim ve hala oynarım ama GTA SA dan sonra GTA4 beğinilmedi. GTA SA özgürlüğü,çeşitliliği yoktu.
Rockstar'ın hem San Andreas hem de GTA IV oyunlarında çığır açıcı vizyonlarını konsol donanımlarının yetersizliğine kaybetmesi biraz üzücü. GTA IV de sanırım zaman sıkıntıları da üstüne biniyor işin, SA'nın da üstüne koyacak bir oyun olacaktı çünkü.

Her ne kadar istediklerine ulaşamasalar da ben GTA IV'e ayrı bir sevgi beslerim, her sene bitirme adetim var :)

"konsol donanımlarının yetersizliğine kaybetmesi biraz üzücü." derken ?
O dönem konsol, PC den güçlüydü. Teknoloji kanalları PS3 oyunlarını anlatırken çıldırıyordu. Grafiklere şaşkınlıkla bakıyorduk. GTA 4 bilgisayarda düzgün çalışmıyordu zaten. GTA 4 dün bilgisayarda sorunsuz çalışması birkaç yıl önce gelen güncellemeler sayesinde. 2013 de 3000TL ye bilgisayar toplamıştım. Arkadaşımla sohbet ederken demişti "oyun optimizasyon sorunlu her sistemde kasar".Donanım güçlü olduktan sonra ne fark eder düşüncesindeydim,ediyormuş.
1732642907950.webp

Son düzenleme:
Yeter, oyunu indirdim, birazdan oynayacağım göreceğiz ama unutmayın, öznel bir şekilde en iyi GTA oyunu GTA5'tir.

Son düzenleyen: Moderatör: