Bu konu hala neden kapalı değil, neden hala hortlatılıyor kafayı yiyeceğim. Adam 4 ay önce oyunu yükledi sildi üzerine araba modu bile kurup oynadı. Hala "belki bir gün upload edersem paylaşırım" diyen eleman var. Senin linkine ihtiyacı yok ki adamın.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
İkisini de indirin hocam. Kurulum aşamasında yardımcı olurum. moderatörlere not: Dosyaları inceleyebilirsiniz. En ufak malware içermediğine dair kefilim. Çıkarsa banlayabilirsiniz.
www.mediafire.com
İkisini de indirin hocam. Kurulum aşamasında yardımcı olurum. Moderatörlere not: Dosyaları inceleyebilirsiniz. En ufak malware içermediğine dair kefilim. Çıkarsa banlayabilirsiniz.
Virüslü dosyanın burada barınması pek mümkün değil. İçine RAT atmış olsaydım şu an bilgisayarını çökertmiş olurdum dostum. Virüs yok temiz dosya. Diğer yükleyen hocama neden bir şey bulaşmadı?
Virüslü dosyanın burada barınması pek mümkün değil. İçine RAT atmış olsaydım şu an bilgisayarını çökertmiş olurdum dostum. Virüs yok temiz dosya. Diğer yükleyen hocama neden bir şey bulaşmadı?
CLEO ile gelen 7-8 tane additional mod var. Bunları oyun içi ayarlardan kapatabilirsin. Polis textureleri, silah textureleri bunlar orijinal oyundan farklı. Arabaların hızlı olması FPS kilidi ile alakalı bir problem olabilir. Aynı şeyi suda yüzerken dene. Yavaş yüzüyorsa FPS kilidini açıp dene.
Cleo ile gelen 7-8 tane additional mod var. Bunları oyun içi ayarlardan kapatabilirsin. Polis textureleri, silah textureleri bunlar orijinal oyundan farklı. Arabaların hızlı olması FPS kilidi ile alakalı bir problem olabilir. Aynı şeyi suda yüzerken dene. Yavaş yüzüyorsa FPS kilidini açıp dene.
CLEO ile gelen 7-8 tane additional mod var. Bunları oyun içi ayarlardan kapatabilirsin. Polis textureleri, silah textureleri bunlar orijinal oyundan farklı. Arabaların hızlı olması FPS kilidi ile alakalı bir problem olabilir. Aynı şeyi suda yüzerken dene. Yavaş yüzüyorsa FPS kilidini açıp dene.