Samet

Başarılı
Merhaba şu ana kadar hiç crack indirmedim bilgisayarıma. Önceden güvenilir ve virüssüz bir şekilde GTA VC oynamıştım. Şimdi kişisel bilgisayarıma GTA SA indirmek istiyorum. Virüssüz linke sahip olan var mı? Steam'de satılsa alacağım ama şu an key sitelerinde bile baya pahalı. Kullandığım hesaplarımın gitmesini istemiyorum çok emek verdim. Gerçekten güvenilir olduğundan emin olduğunuz GTA SA linki atarsanız sevinirim.

Artı -1 Eksi
Hayır şu an satışta olmayan ve satın alınamayan ürünler korsana girmiyor.

Bence link paylaşan arkadaşın mesajının kaldırılması gereksiz.

Tabii link zararlı da olabilir bilmiyorum ama eğer böyle bir şey forumda yasak olsaydı konu onaylanmazdı değil mi?
Bir moderatör izin verirse, linki paylaşabilirim.
Doğrudan link içeren korsan paylaşımları yasak. Eğer ki oyun hiçbir dijital platformda satılmıyorsa veya 800 TL'nin üstünde bir fiyatı varsa bu gibi durumlarda site adı veyahut FitGirl vb. gibi RePack isimleri verilerek öneride bulunulabilir. Zaten bununla ilgili birçok konu da daha önceden açıldı.

Doğrudan link içeren korsan paylaşımları yasak. Eğer ki oyun hiçbir dijital platformda satılmıyorsa veya 800 TL'nin üstünde bir fiyatı varsa bu gibi durumlarda site adı veyahut FitGirl vb. gibi RePack isimleri verilerek öneride bulunulabilir. Zaten bununla ilgili birçok konu da daha önceden açıldı.
Siz cevabı vermişsiniz zaten. Teşekkürler.

Hocam bu konu özelinde oyun resmi olarak satılıyor ama.

Bence moderatörler tarafından teyit edilmiş bir indirme linki paylaşılabilir. Herkes için yararlı olur. Site ismi vermek yerine bir Drive, Mega, Yandex disk... Linki moderatörler tarafından kontrol edilerek atılırsa çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör: