N Nop Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 623 Çözümler 2 Beğeniler 421 Yer Aydın 16 Temmuz 2024 #1 Orijinal olarak almak isterdim ancak fiyatlar çok uçuk, güvenli olarak indirebileceğim bir yer var mıdır?
Orijinal olarak almak isterdim ancak fiyatlar çok uçuk, güvenli olarak indirebileceğim bir yer var mıdır?
KS KS N Nop Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 623 Çözümler 2 Beğeniler 421 Yer Aydın 17 Temmuz 2024 #21 Yonga dedi: İlk ciltten R00 uzantılı ciltten başlatmanız gerektiğini söylüyor. Genişletmek için tıkla... R00 uzantılı ciltten açtım zaten ben. Hatada farklı gözüküyor ismi. nisaa dedi: Hocam direk roleplay sitelerindeki linkten kurabilirsiniz, ben size atayım hemen. GTA kurulumu: Alternatif 1: Tam boyutlu orijinal GTA SA Torrent Grand Theft Auto (GTA) San Andreas-HOODLUM.torrent Alternatif 2: 500 MB sıkıştırılmış GTA SAGrand Theft Auto San Andreas.rar Alternatif 3: Tam sürüm GTA: Grand Theft Auto (GTA) San Andreas-HOODLUM.rar Not: Eğer hikayesi için indirecekseniz alternatif 3'te tam sürüm GTA'yı indirin. Genişletmek için tıkla... Bir de bu linktekini deneyeyim bakalım kurabilecek miyim. Şimdi indirdim DVD bulunamadı diyor. Son düzenleme: 17 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Yonga dedi: İlk ciltten R00 uzantılı ciltten başlatmanız gerektiğini söylüyor. Genişletmek için tıkla... R00 uzantılı ciltten açtım zaten ben. Hatada farklı gözüküyor ismi. nisaa dedi: Hocam direk roleplay sitelerindeki linkten kurabilirsiniz, ben size atayım hemen. GTA kurulumu: Alternatif 1: Tam boyutlu orijinal GTA SA Torrent Grand Theft Auto (GTA) San Andreas-HOODLUM.torrent Alternatif 2: 500 MB sıkıştırılmış GTA SAGrand Theft Auto San Andreas.rar Alternatif 3: Tam sürüm GTA: Grand Theft Auto (GTA) San Andreas-HOODLUM.rar Not: Eğer hikayesi için indirecekseniz alternatif 3'te tam sürüm GTA'yı indirin. Genişletmek için tıkla... Bir de bu linktekini deneyeyim bakalım kurabilecek miyim. Şimdi indirdim DVD bulunamadı diyor.