Eski deyip bakmayın hocam bugün dahi hala gideri olan enfes bir yapım. Definitive sürüm checkpoint eklenmesi ile şu an en iyi sürüm ama orijinale mod da yapılabilir.
Ben hâlâ bu oyunun haritasının Skyrim ile yakın boyutta olduğuna şaşırıyorum. Oynadığım dönemde SA haritası devasa geliyordu, arabayla git git bitmiyor diyordum. Sadece 6 yıl sonra Skyrim haritası için küçük diyorduk, her yere koşarak gidiyorduk.
Ben hâlâ bu oyunun haritasının Skyrim ile yakın boyutta olduğuna şaşırıyorum. Oynadığım dönemde sa haritası devasa geliyordu, arabayla git git bitmiyor diyordum. Sadece 6 yıl sonra Skyrim haritası için küçük diyorduk, her yere koşarak gidiyorduk.
Müthiş bir oyun. Definitive Edition halini hiç sevmiyorum ama. Bence adını da haketmiyor hiç de "definitive" değil. Orjinali üzerine cleo modlarla eğlenmek mümkün. ENB çakıp güzel grafikler de elde edebiliyorsunuz.
Onun dışında MTA ile multiplayer deneyimi de yaşayabiliyorsunuz. Eskisi gibi olmasa da MTA'da hala oyuncu var. Özellikle roleplay sunucularda.