Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Oyunu Steam'den indirip açtım. Oyun hem aşırı felaket bir şekilde kasıyor hem de görüntü üstten basık 4:3 gibi. Mod falan mı kurmam lazım?
İşlemci: i3 13100F.
Ekran kartı: RX 6650XT.
Orijinal San Andreas'i düzgün çalıştırmak için mod kurmak gerekiyor. Downgrader paketi var, oyun ile alakalı bir sürü problemi çözüyor.
San Andreas Downgrader
GTA: San Andreas Downgrader This downgrader will take the certain versions of Grand Theft Auto: San Andreas and downgrade them to their original version 1.0 counterparts.Works With - NewSteam r2 (including German) (12/9/14) - Retail Second Edition (2.0) USWhy Downgrade? Later versions of San Andr...
gtaforums.com
Oyunu Steam'den indirip açtım. Oyun hem aşırı felaket bir şekilde kasıyor hem de görüntü üstten basık 4:3 gibi. Mod falan mı kurmam lazım?
İşlemci: i3 13100F.
Ekran kartı: RX 6650XT.
Orijinal San Andreas'i düzgün çalıştırmak için mod kurmak gerekiyor. Downgrader paketi var, oyun ile alakalı bir sürü problemi çözüyor.
San Andreas Downgrader
GTA: San Andreas Downgrader This downgrader will take the certain versions of Grand Theft Auto: San Andreas and downgrade them to their original version 1.0 counterparts.Works With - NewSteam r2 (including German) (12/9/14) - Retail Second Edition (2.0) USWhy Downgrade? Later versions of San Andr...
gtaforums.com
Son düzenleme:
Tuhoiisa
Üstün
Orijinal San Andreas'i düzgün çalıştırmak için mod kurmak gerekiyor. Downgader paketi var, bir sürü problemi çözüyor.
Oyunun Steam versiyonu bozuk mu?
Oyunun PC sürümü pek iyi değil, özellikle yüksek FPS ile oynayınca bir sürü problem yaşamanız olası. Downgrader'a link verdim oradan bakabilirsiniz.
- Makaleler
- 7
Evet, bazi crack versiyonlar Steam versiyonundan daha stabil calisiyor. Ama arkadasin verdigi oyunu kirmiyor, duzeltme modu gibi dusunun.
Tuhoiisa
Üstün
Evet, bazi crack versiyonlar Steam versiyonundan daha stabil calisiyor. Ama arkadasin verdigi oyunu kirmiyor, duzeltme modu gibi dusunun.
Crack kullanımıyla ilgili bir sorunum yok, işime geliyor hatta
RoaringLion
Üstün
Options > Display Setup > Advanced > Widescreen ayarını ON yapın.
Sürüm düşürme modu bende, belgelerimdeki ayarlar dosyasını silmeme rağmen oyunun hata vermeden kapanmasıyla sonuçlandı.
Sürüm düşürme modu bende, belgelerimdeki ayarlar dosyasını silmeme rağmen oyunun hata vermeden kapanmasıyla sonuçlandı.
Tuhoiisa
Üstün
En iyi deneyim için 1.0'a downgrade edin sonra da silent patch ve widescreen fix kurun.
FPS'i 80e kısıtlayıp oynanabilir hale getirebildim dün teşekkür ederim.
FPS'i 80e kısıtlayıp oynanabilir hale getirebildim dün teşekkür ederim.
Oyun en düzgün 30 FPS'te çalışıyor, hen şahsen hatalar ile uğraşmamak için PS2 sürümünü oynuyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-