GTA Trilogy: Definitive Edition hakkındaki düşünceleriniz neler?

GTA: Definitive Edition üçlemesinin bu şekilde çıkış yapması kesinlikle Rockstar'a yakışır bir hamle değildi. Oyunların olması gerektiği gibi çıkmadığı aşikâr. Adı sanı bilinmeyen bir firmaya verip üstüne kontrol edilmemiş şekilde piyasaya sürersen olacağı bu.

Oyunların PC sürümlerinde grafikler açıkçası hoş gözüküyor. Karakterlerin üzerlerindeki plastiğimsi görünümler kötü, basit dursada ışıklandırma, doku kalitesi vs. gayet iyi duruyor bence. Optimizasyon konusunda üç oyunda sıkıntılı zaten.

GTA: San Andreas Definitive Edition versiyonunu mobilde S21 ile oynadım ve açıkçası beklediğim gibi değildi, tadını çıkaramadım. Diğer iki oyunu henüz deneyimlemedim ama bunu oynarken sık sık drop giriyordu. Telefonda gözüken grafikleri beğenmedim. Ayarlardan "Resolution" ayarını fullememe rağmen bayağı kalitesiz gözüküyordu.

Bu oyunların Definitive Edition versiyonları çok daha iyi şekilde çıkış yapabilirdi lâkin gereken değer, emek verilmediğinden olmadı.

Mobil kontrolleri çok kötü 10 year anniversary sürümleri daha iyi mobil için.

Ayrıca mobil sürümde korna yokmuş. Kontrollere eklemeyi unutmuşlar.

Oyun Epic Games'te 575 TL. Link

575 TL * 0.67 (Epic kupon %33) = 385.25 TL.
Eğer ödemeyi Nays App ile yaparsanız 385.25 * 0.8 (Nays App %20 iade) = 308,2 TL'ye geliyor. Ayrıca bu alışveriş sonrasında 38.25 TL'lik 14 gün sonra kullanabileceğiniz Epic Rewards kazanacaksınız. Açıkçası bu fiyata 3 tane GTA Trilogy oyunu net alınır.

Telefonda oynamak pek keyifli değil. Ekran küçük. Ancak ve ancak güçlü bir tablette kontrolcü ile oynanabilir. O nedenle bu fiyatlara son fırsat olabilir. Almayı düşünüp vazgeçenler bir tekrar düşünsün derim.

Bi yerlerimi sağa sola vursam daha iyi oyun çikartirdim. Recep Baltaş'ın 10 saatlik evet Ali bugün Uefi Windows kuruyoruz demesini dinlemek, bu oyunlari oynamaktan daha zevklidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…