Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

2230

Uzman
Makaleler
21
Sabah oyuna girip çıkmıştım, şimdi gireyim dedim önüme bu hata ekranı çıktı, ilerledim bana aktivasyon kodunu girmemi istedi. İlk başta Steam'de olan CD Key kısmını kopyaladım yapıştırdım kabul etmedi, başlatıcıyı silip yükledim, hesabımdan çıkış yapıp tekrar giriş yaptım fakat yine girmedi. Nereden alabilirim aktivasyon kodunu? Mailimde yok.

Çözüm
Sabah oyuna girip çıkmıştım, şimdi gireyim dedim önüme bu hata ekranı çıktı, ilerledim bana aktivasyon kodunu girmemi istedi. İlk başta Steam'de olan CD Key kısmını kopyaladım yapıştırdım kabul etmedi, başlatıcıyı silip yükledim, hesabımdan çıkış yapıp tekrar giriş yaptım fakat yine girmedi. Nereden alabilirim aktivasyon kodunu? Mailimde yok.
Rockstar'ın Launcher hatalarından biri. Başlatıcıyı Revo ile silip oyunu açın.
Rockstar'ın Launcher hatalarından biri. Başlatıcıyı Revo ile silip oyunu açın.

Çözüm
Bende de ayni sorun var. hangi başlatıcıyı silmem gerek?
1763794603186.webp

Bu ikisini sil. Tüm kalıntılarıyla beraber sil ki sorun yaşama. Bu yüzdenRevo ile sil dedim zaten.