Crypto Guard

Başarılı

Konu Başlıkları Gizle

1. 1 Özellikler
  2. 2 HTML Katalog
  3. 3 Not
  4. 4 Paket Bilgileri
Merhaba,

GTA V ve FiveM projelerinde kullanılabilecek araç görsellerini tek bir arşiv altında topladığım GTA V Vehicle Photo Catalog çalışmasını paylaşmak istiyorum.

Arşiv içerisinde 490'dan fazla araca ait 13.000'den fazla WebP formatında görsel bulunmaktadır. Tüm görseller, GTA V'nin orijinal spawn name'leri kullanılarak isimlendirilmiştir. Bu sayede araç satış sistemleri, telefon uygulamaları, web siteleri, Discord botları veya benzeri projelere kolayca entegre edilebilir.

Özellikler​

• 🚗 490+ GTA V aracı
  • 🖼️ 13.000+ WebP görsel
  • 🎨 4 farklı renk seçeneği (Siyah, Mavi, Kırmızı, Beyaz)
  • 📐 7 farklı çözünürlük
  • 🔍 Araç adına göre arama
  • 📂 Kategori filtreleme
  • 🌐 HTML katalog
  • 📁 Düzenli klasör yapısı

HTML Katalog​

Arşiv içerisinde bulunan index.html sayesinde araçları klasörler arasında tek tek aramak yerine isim veya kategoriye göre filtreleyebilir, renkler arasında geçiş yapabilir ve tüm çözünürlükleri önizleyebilirsiniz.

Ayrıca vehicles_data.js dosyası da araç listesini kendi projelerinizde kullanabilmeniz için eklenmiştir.

Not​

Bu arşiv GTA V'deki tüm araçları içermemektedir. Bazı araçlar kamera açıları, model boyutları veya teknik nedenlerle istenilen şekilde görüntülenemediği için eklenmemiştir. Otomobiller genel olarak daha tutarlı görüntülere sahipken, uçak, helikopter, tekne, tren ve diğer büyük araçlarda kadraj veya görüntü kalitesinde küçük farklılıklar görülebilir.

Paket Bilgileri​

• 🚗 Araç Sayısı: 490+
  • 🖼️ Görsel Sayısı: 13.000+
  • 📄 Format: WebP
  • 📦 Sıkıştırılmış Boyut: 165,37 MB (.7z)
  • 💾 Çıkartılmış Boyut: 202 MB
GitHub

GitHub Releases

Dosya Ekleri

• 1.webp
    1.webp
    292,8 KB · Görüntüleme: 34
  • 2.webp
    2.webp
    174,5 KB · Görüntüleme: 34
Ooo çok güzel içerik, çok teşekkürler hocam. Bakar bakar dururz artık.:D

:haha: Benim ihtiyacım olmuştu aslında. İnternette aradığım araç görselleri ya çok kötüydü ya da işime yaramıyordu. Ben de dedim kendim yapayım. Oyunda yeşil ekranlı ufak bir stüdyo kurdum, araçları tek tek spawn edip görsellerini aldım. Sonra arka planlarını sildim, boyutlandırdım. Hazır bu kadar uğraşmışken paylaşayım dedim, belki birilerinin de işine yarar. 😄

:haha: benim ihtiyacım olmuştu aslında. İnternette aradığım araç görselleri ya çok kötüydü ya da işime yaramıyordu. Ben de dedim kendim yapayım. Oyunda yeşil ekranlı ufak bir stüdyo kurdum, araçları tek tek spawn edip görsellerini aldım. Sonra arka planlarını sildim, boyutlandırdım. Hazır bu kadar uğraşmışken paylaşayım dedim, belki birilerinin de işine yarar. 😄

Emeğinize sağlık hocam iyi yapmışsınız vakit geçirmek için de iyi olmuştur.

Elinize sağlık emek kokuyor, online'ye yeni araçlar geldiğinde direkt ekleyecek misiniz? Motorlar kısmında Shinobi motoru göremedim. :rolleyes: