Ömer_Yeter
Yetkin
Bugün GTA 5 Enchanced yükledim laptopa fakat nedense oyun açılıyor siyah ekran geliyor sonra bir anda kapanıyor. Çözümünü bilen varsa yazarsa bugüne kadar hiç olmadığım kadar mutlu olurum.
Bugün GTA 5 Enchanced yükledim laptopa fakat nedense oyun açılıyor siyah ekran geliyor sonra bir anda kapanıyor. Çözümünü bilen varsa yazarsa bugüne kadar hiç olmadığım kadar mutlu olurum.
Dosyaları doğrulayın birde sisteminiz oyuna yetiyor mu?Bugün GTA 5 Enchanced yükledim laptopa fakat nedense oyun açılıyor siyah ekran geliyor sonra bir anda kapanıyor. Çözümünü bilen varsa yazarsa bugüne kadar hiç olmadığım kadar mutlu olurum.
Dosyaları doğrulayın bir de sisteminiz oyuna yetiyor mu?
Hocam sistemle alakalı gibi. İşlemci ile ram yetiyor fakat çok Intel grafik kartlarından anlamam sistem gereksinimlerinde Intel grafik kartı için bir bölüm yok. Fakat büyük ihtimalle grafik kartından dolayı yetmiyor.Intel HD 520 grafik kartım, 16 GB RAM'im ve 6. nesil işlemcim var hocam.
Intel HD 520 grafik kartım, 16 GB RAM'im ve 6. nesil işlemcim var hocam.
Hocam oynayanlar var o grafik kartı ile fakat 720p ve altı galiba. 1080p mi oynuyorsunuz?Intel HD 520 grafik kartım, 16 GB RAM'im ve 6. nesil işlemcim var hocam.
Hocam oynayanlar var o grafik kartı ile fakat 720p ve altı galiba. 1080p mi oynuyorsunuz?