Ricardo Quaresma

Başarılı
1741101633363.webp

Böyle bir hata veriyor ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an genel olarak sıkıntı var konuların altlarında hile yapmışsınızdır hilecilerle beraber oynamışsınız gibi yazanları çok önemsemeyin çünkü oyunu daha 1 hafta önce başlayan fresh hesaplar bile şu an aktarım yapamıyor hileyle kaynaklı sorun olsa GTA online ban dalgası zamanlarında hileli hesapları zaten banlarlardı ya da normal olarak absürt görünen hesapları da banlarlardı enhanced çıkmasını beklemezlerdi hileli hesap işte enhanced aktarmayız Legacy oynamaya devam etmene bile izin vermezler.

Artı -1 Eksi
Hocam konuyu hortlatmış olacağım ama, bu problemin bir çözümü var mı? Şu anda yeni bilgisayar aldım ve eski GTA 5 hesabımı enchanted sürümüne aktarmak istiyorum, aynı sorunu yaşıyorum.

Hocam konuyu hortlatmış olacağım ama, bu problemin bir çözümü var mı? Şu anda yeni bilgisayar aldım ve eski GTA 5 hesabımı enchanted sürümüne aktarmak istiyorum, aynı sorunu yaşıyorum.
Yok hocam malesef ben hileyle para basmıştım o yüzdenmiş bu sorun. Yeni karakterle devam etmeniz gerekecek yola. R* Support'a yazmayı denedim de yazınca zaten kendileri bile bakmıyor bot bakıyor kapatıyor ticket'ı.