Aylar önce Epic Games hesabımı çaldırmıştım, kendileriyle iletişime geçerek geri aldım. Bugün GTA 5 oynamak istediğimde Rockstar hesabımın da çalındığını fark ettim, e-postayı değiştirmişler. Yeni hesap açmayı denedim ve şöyle bir hata aldım: "Bu hesap bir Rockstar hesabıyla ilişkilendirilmiş, onunla giriş yapmayı deneyin". E-postayı değiştirdikleri için sıfırlayamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Epic Games hesabımda GTA 5'im var ama oynayamıyorum. Eski Rockstar hesabım umurumda değil ama yeni hesapla da oynatmıyor.
Rockstar'ın desteği ile iletişime geçin benim hesabımda da benzer bir sorun olmuştu oyunu satın aldığıma dair fatura ve kanıtlarla tekrar mail değiştirmeme izin verdiler.
Kendileriyle hem siteden hem de mail üzerinden iletişime geçin. Sizden aldığınız tarih ve satın alımınza dair fatura isteyecek. Ben üzerinden uzun zaman geçtiği için Epic Games'ten faturamı alamamıştım. Eğer aynı şey olursa tekrar tekrar yazın hallederler.
Saçma değil mi? Hadi diyelim Rockstar hesabımı geri alamadım. Epic Games'teki GTA 5 oyunum ne olacak tekrar oynayamadıktan sonra? Hesaptan kaldırıp oyunu tekrar mı satın alacağız? Misal veriyorum.