Beyza

Yetkin
Yer
Kocaeli
Aylar önce Epic Games hesabımı çaldırmıştım, kendileriyle iletişime geçerek geri aldım. Bugün GTA 5 oynamak istediğimde Rockstar hesabımın da çalındığını fark ettim, e-postayı değiştirmişler. Yeni hesap açmayı denedim ve şöyle bir hata aldım: "Bu hesap bir Rockstar hesabıyla ilişkilendirilmiş, onunla giriş yapmayı deneyin". E-postayı değiştirdikleri için sıfırlayamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Epic Games hesabımda GTA 5'im var ama oynayamıyorum. Eski Rockstar hesabım umurumda değil ama yeni hesapla da oynatmıyor.

1734249643210.webp

Rockstar'ın desteği ile iletişime geçin benim hesabımda da benzer bir sorun olmuştu oyunu satın aldığıma dair fatura ve kanıtlarla tekrar mail değiştirmeme izin verdiler.

Zamanında aynısı başıma geldi ve mail yoluyla iletişime geçerek hesabımı kurtarabilmiştim;

Destek mail adresi: [email protected]

Yazdığım mailin ekran görüntüsü;

1734250432658.webp

Seninle iletişime geçiyorlar ve bazı bilgiler isteyebiliyorlar.

Kendileriyle hem siteden hem de mail üzerinden iletişime geçin. Sizden aldığınız tarih ve satın alımınza dair fatura isteyecek. Ben üzerinden uzun zaman geçtiği için Epic Games'ten faturamı alamamıştım. Eğer aynı şey olursa tekrar tekrar yazın hallederler.

Aynı Rockstar hesabına mı giriş yapmam gerekiyor illa? Başka hesap kurup girmeme niye izin vermiyor anlamadım.

Oyunu ilk çalıştırmada girdiğiniz Rockstar hesabına lisanslanıyor oyun. Başka Rockstar hesabından giriş yapamıyorsunuz oyuna.

Saçma değil mi? Hadi diyelim Rockstar hesabımı geri alamadım. Epic Games'teki GTA 5 oyunum ne olacak tekrar oynayamadıktan sonra? Hesaptan kaldırıp oyunu tekrar mı satın alacağız? Misal veriyorum.