Dextep Becerikli Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 48 Çözümler 2 Beğeniler 6 23 Aralık 2025 #1 GTA V Legacy sürümünde ücretsiz olanlar, Enhanced’a geçip sıfır hesap açınca ücretsiz olmadı. Bunun sebebini anlayamadım. Sıfır hesap açan diğer arkadaşımda, önceden olduğu gibi Turismo, bunker vs. beleşti. Bende neden olmadı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2025
GTA V Legacy sürümünde ücretsiz olanlar, Enhanced’a geçip sıfır hesap açınca ücretsiz olmadı. Bunun sebebini anlayamadım. Sıfır hesap açan diğer arkadaşımda, önceden olduğu gibi Turismo, bunker vs. beleşti. Bende neden olmadı?
Ata Tuğkan Uzman Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 314 Çözümler 2 Beğeniler 242 23 Aralık 2025 #2 Bunlar GTA V'i para ödeyerek alanlar için ücretsiz içeriktir. Epic Games'in bedava dağıttığı sürüme bunlar dahil değildir.
Bunlar GTA V'i para ödeyerek alanlar için ücretsiz içeriktir. Epic Games'in bedava dağıttığı sürüme bunlar dahil değildir.
KS KS Dextep Becerikli Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 48 Çözümler 2 Beğeniler 6 23 Aralık 2025 #3 Ata Tuğkan dedi: Bunlar GTA V'i para ödeyerek alanlar için ücretsiz içeriktir. Epic Games'in bedava dağıttığı sürüme bunlar dahil değildir. Genişletmek için tıkla... Parayla aldım.
Ata Tuğkan dedi: Bunlar GTA V'i para ödeyerek alanlar için ücretsiz içeriktir. Epic Games'in bedava dağıttığı sürüme bunlar dahil değildir. Genişletmek için tıkla... Parayla aldım.