cemkaraca

Yetkin
Oyuncu sayısı, etkinlikler, soygunlar ve benzerleri için Online açısından hangisi daha mantıklı? Bilgisayar platformu için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuncu sayısı, etkinlikler, soygunlar ve benzerleri için Online açısından hangisi daha mantıklı? Bilgisayar platformu için.
Oyuncu açısından Legacy. Görev, araçlar ve bir çoğu fazlası için Enhanced indirin. Ama karakterinizi bir kere taşıyınca sanırım bir daha geri döndüremiyorsunuz legacy ve enhanced online sunucuları farklı diye biliyorum.

Eğer örneğin enhanced kurarsanız bir arkadaşınız legacy den girerse aynı oyuna katılamazsınız. İkinizin de aynı sürümü kullanması gerekir.

Legacy'de hala daha hileler var ancak Enhanced'da görmedim oynadığım süre boyunca. Ayrıca bildiğim kadarıyla Enhanced'da chat yok, yani insanlarla sohbet edemiyorsunuz kolay kolay. Eğer sohbet edip insanlarla tanışmak istiyorsanız Legacy daha mantıklı olur.

Online için Legacy öneririm, daha fazla insan var. Hikâyeli modu oynamak istiyorsanız enhanced oynayın derim.

Performans için Legacy. Online oynamaktan vazgeçerseniz modlama için de Legacy.

Enhanced daha iyi her anlamda, Legacy de beni şirketimden ışınlayan hileciler vardı en son :D
Adamın biri kar yağdıracağım dedi ve yağdırdı da. Sonra sunucudaki herkesi göreve soktu. O günden beri Online oynamıyorum.

Oyunu bir ara inceleme kararı aldım ve tespit ettiğim şey bana "Yok artık" dedirtti. Oyun sunucusu aslında interneti en hızlı Client içerisinde çalışıyor. Yani oyuncularda. Sunucu sahipliği yapan oyuncu oyundan çıkarsa sahiplik başka bilgisayara geçiyor. O zaman hile yapmanın nasıl kolay olduğunu anladım.

Şu an halen böyle olmayabilir. Ama yazık gerçekten...

Performans için Legacy. Online oynamaktan vazgeçerseniz modlama için de Legacy.

Adamın biri kar yağdıracağım dedi ve yağdırdı da. Sonra sunucudaki herkesi göreve soktu. O günden beri online oynamıyorum.

Oyunu bir ara inceleme kararı aldım ve tespit ettiğim şey bana "yok artık" dedirtti. Oyun sunucusu aslında interneti en hızlı Client içerisinde çalışıyor. Yani oyuncularda. Sunucu sahipliği yapan oyuncu oyundan çıkarsa sahiplik başka bilgisayara geçiyor. O zaman hile yapmanın nasıl kolay olduğunu anladım.

Şu an halen böyle olmayabilir. Ama yazık gerçekten...

RDR 2 online da adam beni gökyüzüne ışınladı tahta objesiyle arena yapmıs düz plane ve kafese ayı koymuş serbest bıraktı ve kapıştırdı bizi ben bu olayın üzerine GTA 5'te yapılan hileler normal geliyor artık :D

Legacy’de gariptir ki oynadigim sure boyunca hile ile karsilasmadim. Yaklasik 1 aydir oynuyorum ve cok fazla maca girdim 1 tane hile gelmedi. Ama Enhanced indirmeye karar verdim. Cunku daha farkli gorevler varmis.

Enhanced sürümündeki anti-hile olayı güzel. Hileciler anti-hileyi kapatıp girebiliyor fakat session'da herhangi birinde açıksa kapalı olan kişiyi atıyor. Linux'ta oynamaya çalışırken öğrenmiştim bunu.