Epic Games nolacak hocam? Suan epic'ten eski surumu indiriyorum.Ön indirme başladı. Rockstar Games Launcher ve Steam üzerinden ön indirme yapabilirsiniz. Hikaye modu ilerlemenizi şimdi, Online ilerlemenizi ise 4 Mart'ta taşıyabiliyorsunuz.
![]()
Pre-Load the Free Grand Theft Auto V PC Upgrade Now - Rockstar Games
The upcoming free upgrade for Grand Theft Auto V on PC is now available to pre-load from the Rockstar Games Launcher and Steam. This new version — with highly-requested features previously only available in the PS5 and Xbox Series X|S versions...www.rockstargames.com
Detaylar
Kim cevapladı?Arkadaşlar aklıma bir soru takıldı. Şimdi bu eski sürümdeki Online ilerlememiz, yeni sürüme de gelecek mi? Bir şey yapmamız gerekiyor mu?
alp15eren
Yetkin
- Makaleler
- 1
Evet online save yeni sürüme 1 kereliğine mahsus geçiriliyor sanırım.Arkadaşlar aklıma bir soru takıldı. Şimdi bu eski sürümdeki Online ilerlememiz, yeni sürüme de gelecek mi? Bir şey yapmamız gerekiyor mu?
Bcansiz74
Uzman
Enchanced sürümü silip Legacy sürüme geçtim hayatımda gördüğüm en gereksiz Update olabilir.
Konsolu umursamıyoruz kardeş.
Nasıl gerek yok? Konsolda oyun hâlâ 30 FPS ve grafik olarak da bir önceki nesil ile aynı.
Konsolu umursamıyoruz kardeş.
Twig
Yetkin
Oyun 20 GB kadar daha az yer kaplıyor değer.Enchanced sürümü silip Legacy sürüme geçtim hayatımda gördüğüm en gereksiz Update olabilir.
Tamam kanka sensin.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli