Aeronight

Üstün
Makaleler
61
Yer
Noxus
Selamlar. GTA V'i %100'lemeye çalışıyorum. Oyunun görevleri zaten bitti. Görevi tekrarla diyerek altın alamadığım birkaç görevi yapmaya çalışıyorum.

"Üçlü Tayfa" görevinde ilginç bir hata yaşıyorum. Görevi ilk oynadığımda bir sorun yaşamamıştım. Trevor helikopterle Michael'ı bıraktığı zaman, Michael aşağı düşüyor ve ipte Michael yerine Trevor oluyor. Karakter değiştirmeye çalıştığım zaman Michael'ı seçemiyorum ve bu yüzden görevi bitiremiyorum.

Yalnızca Rampage Trainer ve Türkçe yama yüklü.

Denenen Çözümler:

• Eski kayıt dosyamı (save) yüklemeyi denedim.
  • Oyundan çıkıp girmeyi denedim.
  • Bilgisayarımı kapatıp açmayı denedim.
Hiçbiri işe yaramadı ne yazık ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. GTA V'i %100'lemeye çalışıyorum. Oyunun görevleri zaten bitti. Görevi tekrarla diyerek altın alamadığım birkaç görevi yapmaya çalışıyorum.

"Üçlü Tayfa" görevinde ilginç bir hata yaşıyorum. Görevi ilk oynadığımda bir sorun yaşamamıştım. Trevor helikopterle Michael'ı bıraktığı zaman, Michael aşağı düşüyor ve ipte Michael yerine Trevor oluyor. Karakter değiştirmeye çalıştığım zaman Michael'ı seçemiyorum ve bu yüzden görevi bitiremiyorum.

Yalnızca Rampage Trainer ve Türkçe yama yüklü.

Denenen Çözümler:

Türkçe yamadan kaynaklı olabilir.
Oyunun dosyalarını doğrulayın önce. Baktınız ingilizce oyun görevi sorunsuz geçerseniz tekrar yama kurun.

Türkçe yamadan kaynaklı olabilir.
Oyunun dosyalarını doğrulayın önce. Baktınız ingilizce oyun görevi sorunsuz geçerseniz tekrar yama kurun.
İşe yaramadı ne yazık ki.

Bilgisayarında GTA 5 yüklü biri varsa test edip sonucu bildirirse sevinirim ya. Save dosyasını şöyle bırakayım.
SGTA50001

Selam. GTA V'i %100'lemeye çalışıyorum. Oyunun görevleri zaten bitti. Görevi tekrarla diyerek altın alamadığım birkaç görevi yapmaya çalışıyorum.

"Üçlü tayfa" görevinde ilginç bir hata yaşıyorum. Görevi ilk oynadığımda bir sorun yaşamamıştım. Trevor helikopterle Michael'ı bıraktığı zaman, michael aşağı düşüyor ve ipte michael yerine trevor oluyor. Karakter değiştirmeye çalıştığım zaman Michael'ı seçemiyorum ve bu yüzden görevi bitiremiyorum.

Yalnızca Rampage trainer ve Türkçe yama yüklü.

Denenen çözümler:

Muhtemelen Türkçe yama. Asi dosyalarını ve Script Hook V dosyasını bozduğundan görev ilerlemiyor. Benzer sorunu menyo idi sanırım, o modu kurunca yaşamıştım ben de.

Oyunu kapatıp, oyunun kurulu olduğu dosyadaki "Rampage. Asi" ve "rampagefiles" dosyaları var ise bunları kaldırın.
Dlcpacks ve mods klasörlerini de kaldırın.
Ve benim sorunumu çözen: https://www.dev-c.com/gtav/scripthookv/ adresinden bu dosyayı mevcut olanı ile değiştirin ve bir de öyle deneyin.

Sorun halen daha çözülmezse ProcessMonitör raporu alın. Belki sorunu tespit edebiliriz.

Farkındayım.

Oyunu tamamen silip yeniden yükledim. Save bozuldu büyük ihtimal çünkü diğer görevleri mesela maske satın alma görevini yapmaya çalıştığımda maskeler satın alınamıyor diye bir hata alıp görev başarısız oluyor.

Son düzenleme: