shruux

Uzman
Daha doğrusu oyunu ben almayacağım kız arkadaşım doğum günü hediyesi olarak alacak. Hali hazırda PS5'im bulunuyor bir de RTX 4060 Ti'lı bir sisteme sahibim. PS5'i 2 sene önce aldım ve PC topladığımdan beri yani 1 senedir yüzüne bakmıyorum. Elimde tutma sebebimde GTA VI diyebilirim.

GTA VI'yı tabii ki oynamak istiyorum meraklıyım, ancak gözüme uyku girmeyecek şekilde deli durumda değilim. Aklımda hikaye modunu PS5'te bitirip PC'ye çıktığında da online oynamak vardı. Böyle düşünmemin sebebi tamamen PS Plus fiyatları, yeterince pahalılar ve sürekli zamlanıyor. PS Plus alarak oynasam zaten bir süre oyun parasını PS Plus'a vermiş olacağım hatta fazlası gidecek.

Onun yerine PC'ye oyunu tekrar alıp online oynamak daha mantıklı gibi. Ama böyle düşününce de neden oyunu iki kere almış gibi olayım dedim. Neden oyunu tekrar alacaksam kız arkadaşımın parası boşa gitsin ya da oyun hazır elimde varken benim param boşa gitsin diye düşündüm. Bir süredir CS'den düşürdüğüm itemleri satarak 40 dolara yakın para biriktirmiştim MW4 için. Sizce GTA 6 yerine kız arkadaşıma MW4 aldırsam GTA VI'yı PC'ye kendim çıkınca alsam ya da bir sonraki doğum günümde GTA 6 aldırsam daha mı mantıklı olur.

Eğer böyle yaparsam PS5'in elimde durmasının bir mantığı yok, gerçekten hiç kullanmıyorum. Ne hikayeli oyunlar oynuyorum ne de PS Plus'a para vermek istiyorum. Elimde PS4'te duruyor, ikisini bir satıp biraz para ekleyerek RTX 5000 Super serisi çıkınca ona yükseltme yapabilirim belki. İkisi de çok isteyerek zar zor aldığım cihazlardı satarken biraz üzüntü olur içimde sadece. Sizce en mantıklısı nasıl olur ?

Hiçbir oyun için FOMO(fear of missing out) kapılmaya gerek yok. İster bu GTA 6 olsun, ister başka bir oyun. Şu an sosyal medyada size aylardır pompalanan gölge reklamların etkisine kapılmayın. Altı üstü bir oyun bu. PS5'i satıp dediğinizi yapmanız gayet mantıklı.

Hiçbir oyun için FOMO(fear of missing out) kapılmaya gerek yok. İster bu GTA 6 olsun, ister başka bir oyun. Şu an sosyal medyada size aylardır pompalanan gölge reklamların etkisine kapılmayın. Altı üstü bir oyun bu. PS5'i satıp dediğinizi yapmanız gayet mantıklı.
Tam olarak GTA'yı çıkar çıkmaz oynayayım değil de, biraz da elden çıkarasım yok gibi. Alırken çok büyük hevesle almıştım param ucu ucuna yetiyordu. Sonradan pişman olur muyum düşüncesi var aklımda bir de. Bir yandan düşününce de hikayeli oyun oynamıyorum online bir şey oynayayım desem Plus'a para vermek mantıksız. Zaten PS eskisi gibi oyun çıkarmıyor adam akıllı, PS devri yavaştan kapanıyor gibi. Bir nevi tam elden çıkarmanın zamanı gibi, fiyatlarda GTA 6 yüzünden biraz yükselmiş gibi. İlanlar 26.500-30K arası değişiyor gördüğüm kadarıyla.

Tam olarak GTA'yı çıkar çıkmaz oynayayım değil de, biraz da elden çıkarasım yok gibi. Alırken çok büyük hevesle almıştım param ucu ucuna yetiyordu. Sonradan pişman olur muyum düşüncesi var aklımda bir de. Bir yandan düşününce de hikayeli oyun oynamıyorum online bir şey oynayayım desem Plus'a para vermek mantıksız. Zaten PS eskisi gibi oyun çıkarmıyor adam akıllı, PS devri yavaştan kapanıyor gibi. Bir nevi tam elden çıkarmanın zamanı gibi, fiyatlarda GTA 6 yüzünden biraz yükselmiş gibi. İlanlar 26.500-30K arası değişiyor gördüğüm kadarıyla.
Hacı sen PS5'i satma, net pişman olacaksın bak buraya yazıyorum.