O kadar buglu olmaz ya. PS3'e ilk çıkan GTA V kötü değildi.
Bug açısından değil de beklentileri karşılama açısından. CP 2077 cidden kötü çıkmıştı ama patchlerle ciddi yol kat etti. GTA VI da öyle olur anlamında, zamanla oturur yani. Yoksa GTA V PS3 portu efsanedir, cidden o döneme göre inanılmaz bir çıkış yapmıştır.

Oyunun beklentilerinin karşılanması için beklentilerin çok yüksek olmaması gerekir. İnsanlar bu oyunun kusursuz bir gerçek hayat simülasyonu falan olacağını zannediyor. Dolayısıyla oyun iyi olacak ama beklentileri karşılamayacak bence.

Benim beklentimi karsilar gibime geliyor. Dolu sahiller ve gelişmiş bir gündelik yaşam istiyorum.

Biz biraz fazla abarttık oyunu. Türkçe dil desteğinin olmaması da keyfimi kaçırdı ancak 3 gün sonra Doğu Asya'ya PlayStation almaya gidiyorum. :hehehe:
Aynı tutku da bende vardı, PS5'imi ABD'den kaptım 6 ay önce. Şimdiden hayırlı olsunlar diliyorum.

Beni karşıladı bile. Build'i düşerse direkt indirir oynarım umrumda da olmaz. Belli olmayan bir tarihe kadar bekleyemeyeceğim PC'ye çıkmasını. Tam sürüm çıkınca yine oynarım. 20 yıl beraber olacağız zaten.
Harita 5. oyundan büyük ve sürme mekanikleri 5 gibi ise ben de okeyim. 🥱

Ama herkes bizim gibi değil işte. Bir paylaşımlar geliyor ki sorma. Oyunun su fiziği için GTA V maliyeti kadar para harcandı diyen var, ara sahnede içilen biranın köpüğü bile belli olacak diyen var. NPC'leri takip edince gerçekten bir yere gittiklerini göreceğiz diyen var. Neler neler..

GTA 5 ilk çıktığında göze çarpan unsurlardan biri PS3 performansını gerçekten sonuna kadar yansıtmasıydı. PS3'e ilk geldiği zaman da 30 FPS'ti. PS5'te de sonuna kadar performans verecek bence.

Çıkan sızıntılar 2024/2025 build'i olabilir. Ben 2026'da grafiklerde cilalama olabileceğini düşünüyorum. Ayrıca değişiklikler illa olmuştur. Bence açık dünya ve atmosfer çok iyi olacak. Bana göre grafikler PS6 çıktığında daha iyi olacak.

Gördüğüm kadarıyla sızıntıdaki gibi çıkarsa grafikler bazıları için beklenti altında kalacak.

GTA 5 ilk çıktığında göze çarpan unsurlardan biri PS3 performansını gerçekten sonuna kadar yansıtmasıydı. PS3'e ilk geldiği zaman da 30 FPS'ti. PS5'te de sonuna kadar performans verecek bence.

Çıkan sızıntılar 2024/2025 build'i olabilir. Ben 2026'da grafiklerde cilalama olabileceğini düşünüyorum. Ayrıca değişiklikler illa olmuştur. Bence açık dünya ve atmosfer çok iyi olacak. Bana göre grafikler PS6 çıktığında daha iyi olacak.

Gördüğüm kadarıyla sızıntıdaki gibi çıkarsa grafikler bazıları için beklenti altında kalacak.
Düz PS5 konsola da 2026 yılında 30 FPS oyun gelirse gerçekten ayıp olur ama.

Donanım yetmiyorsa da baştan sadece Pro diye duyulmalılar.

Düz PS5 konsola da 2026 yılında 30 FPS oyun gelirse gerçekten ayıp olur ama.

Donanım yetmiyorsa da baştan sadece Pro diye duyulmalılar.
Bu dönemin teknolojisine göre baktığımızda çok haklısın.2013'te de CELLBE işlemcisi çok güçlü olmasına rağmen GTA 5 30 fps vermişti.Yine değişen durum yok.İkisi de dönemine göre güçlü makineler.Performansı sonuna kadar göstermekte çıtayı zorlayan bir firma.