Heitaus 93

Üstün
Yer
İzmir
Esenlikler.

Dün yayınlanan An Extended Look'u gördükten sonra, bu soru tekrar aklıma geldi. Sizce GTA VI'da minimum ve ultra ayarlar için sistem gereksinimleri nasıl olacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Esenlikler.

Dün yayınlanan An Extended Look'u gördükten sonra, bu soru tekrar aklıma geldi. Sizce GTA VI'da minimum ve ultra ayarlar için sistem gereksinimleri nasıl olacak?
Bilemeyiz, oyun hakkında daha bir sistem paylaşılmadı tahmini falan. Ama sizin sisteminiz oynatır diye düşünüyorum.

Esenlikler.

Bence önerilen sistem gereksinimleri böyle olacak:
32GB Ram ddr5
Intel Core i5-12400F veya benzeri güçte bir işlemci
RTX 3060 12GB
En az 150GB ssd

Esenlikler.

PC sürümü dün gösterilen görüntülerden çok daha iyi olur, modern ekran kartlarıyla akıcı oynanacağını düşünüyorum. Benim önerim oyun deneyimini düşünerek;

1080p - 5060 Ti, 9060 XT
1440p - 5070, 9070
4K - 5070 Ti, 9070XT, 5080

DLSS/FSR desteği ve FG desteği de olacağı için modern bir kartla sorunsuz oynanır. Eğer sisteminiz Cyberpunk ve Alan Wake 2'yi akıcı oynatıyorsa, GTA VI'da oynatır; kabaca böyle düşünebiliriz.

PC sürümü dün gösterilen görüntülerden çok daha iyi olur, modern ekran kartlarıyla akıcı oynanacağını düşünüyorum. Benim önerim oyun deneyimini düşünerek;

1080p - 5060 Ti, 9060 XT
1440p - 5070, 9070
4K - 5070 Ti, 5080

DLSS/FSR desteği ve FG desteği de olacağı için modern bir kartla sorunsuz oynanır. Eğer sisteminiz Cyberpunk ve Alan Wake 2'yi akıcı oynatıyorsa, GTA VI'da oynatır; kabaca böyle düşünebiliriz.
Yazdığın kartlar ultra ayarlar için midir?