Şöyle grafik ayarlarına girdiğimizde sırf orta veya yüksek ayarlarda oynamak için bize 8 gb vram zorunluluğunu gösterecek, köşedeki bir yerdeki ibare ile bizleri karşılayacak ve oyun Dünya'sındaki teknoloji dengelerini değiştirecek gibi görünüyor. Low'da bile 6 gb varm kullanacak canavar.
Detaylar
Kim cevapladı?theodore bagwell
Başarılı
beklemekten soğudum konsola yayınlanması 2027'e kadar sürecektir ardından bir 2 yıl daha bilgisayar sürümünü bekleriz.
dalmatianpelican
Yetkin
Nasıl baymaya başladı hocam her sene GTA çıkıyor da haberimiz mi yok?GTA serisi yavaş yavaş baymaya başladı. Ben pek bir şey beklemiyorum bu oyundan. İnsanlar hevesini alıp yavaş yavaş bırakacaklar. Ama bu oyundan sonra GTA 7'nin tutacağını ve bekleneceğini sanmıyorum.
GTA serisi yavaş yavaş baymaya başladı. Ben pek bir şey beklemiyorum bu oyundan. İnsanlar hevesini alıp yavaş yavaş bırakacaklar. Ama bu oyundan sonra GTA 7'nin tutacağını ve bekleneceğini sanmıyorum.
GTA5 gibi çoluk çocuk eğlendirecek bir hikaye yazdılarsa bayar cidden evet fakat RDR2 tarzı sağlam bir hikayesi olursa çok saracak. Bu arada GTA serisinden eski nesil sıkıldı oynadığı ilk GTA oyunu GTA6 veya GTA5 olan nesil hatta daha doğmayan nesiller var.
vladimirputin
Becerikli
Bu oyunda yine bir şeyler yapmışlardır ama bilmiyorum insanlar çok abartıyor. Online oynanırsa oynanır. İnsanlar hevesini alacak sonra yavaş yavaş bırakılacak. O zamana kadar daha farklı oyunlar çıkar ve GTA arka plana geçer. Bu mümkün.Nasıl baymaya başladı hocam her sene GTA çıkıyor da haberimiz mi yok?
GTA serisi baydı. Rockstar'a yeni bir seri lazım. GTA hikaye oyunu değil, RDR'de de ellerinde bir şey kalmadı. Rockstar hikaye çizgisi koyunca gerçekten koyabildiğini gösterdi zaten yıllar önce. GTA6 sonrasında ben sıfırdan bir oyun serisi beklerim ancak. GTA7 veya RDR3 falan elde bir şey yok yani.GTA5 gibi çoluk çocuk eğlendirecek bir hikaye yazdılarsa bayar cidden evet fakat RDR2 tarzı sağlam bir hikayesi olursa çok saracak. Bu arada GTA serisinden eski nesil sıkıldı oynadığı ilk GTA oyunu GTA6 veya GTA5 olan nesil hatta daha doğmayan nesiller var.
vladimirputin
Becerikli
Kesinlikle öyle.GTA serisi baydı. Rockstar'a yeni bir seri lazım. GTA hikaye oyunu değil, RDR'de de ellerinde bir şey kalmadı. Rockstar hikaye çizgisi koyunca gerçekten koyabildiğini gösterdi zaten yıllar önce. GTA6 sonrasında ben sıfırdan bir oyun serisi beklerim ancak. GTA7 veya RDR3 falan elde bir şey yok yani.
Ya görseller iyi hoş da oynanış fragmanı yapsalar hani, ilki de bu da hiç beni tatmin etmedi açıkçası. Oyuna zaten herhangi bir ilgim yok, çıksa da olur çıkmasa da ama bu tarz fragmanlar, beklentimi iyice yok ediyor.