Detaylar
Kim cevapladı?25 Haziran'da on siparislerin baslayacagi bilgisini de tekrardan vermis olalim.
Ya bizim bi' 3. fragman vardı zahmet olacak ama...
Ömer_Yeter
Yetkin
Gerek duymaamışlar, direkt oyunu çıkartalım da kurtulalım demişler bence
Önsiparişle beraber gelir.GTA serisinde oyun festivallerinde falan gameplay göstermiyorlar mı? İlla kasıma kadar mı bekleyeceğiz oynanışı görmek için? Hikayesi güzel bir şey olsa tadından yenmez.
Mordor Kumpircisi
Becerikli
Yeterince fragman yayınlandı zaten artık oyun içi oynanış videosu görmek lazım o da gelse ancak temmuz ağustos aylarında gelir diye düşünüyorum. Gerçi Roscktar'ın pek reklama da ihtiyacı yok.Ya bizim bi' 3. fragman vardı zahmet olacak ama...
Yayınlanacağı ilk gün ön siparişlerle birlikte satışlarda 10 milyonu aşacağına ilk haftasında ise 45 milyona ulaşacağına yönelik öngörüler var ki, GTA 5'de ilk gün 10 milyondan fazla sattı. Muazzam rakamlar.
PC'ye gelene kadar RDR2'yi geçer bence.Yeterince fragman yayınlandı zaten artık oyun içi oynanış videosu görmek lazım o da gelse ancak temmuz ağustos aylarında gelir diye düşünüyorum. Gerçi Roscktar'ın pek reklama da ihtiyacı yok.
Yayınlanacağı ilk gün ön siparişlerle birlikte satışlarda 10 milyonu aşacağına yönelik öngörüler var.
CanPatrioTic
Yetkin
2 yıl daha biriktirmeye devam edebilirsin, PC'ye yakın zamanda çıkmayacak.CS 2 kasalarından 67 Dolar biriktirdim. Yetmez sanırım.![]()