Loutermilch 89
Üstün
Rockstar Games ve Take Two ne kadar zarar görürse o kadar mutlu olurum. Piyasa değerinde düşen 1 TL bile beni mutlu etmeye devam edecek.
Düşünmeyi bıraktım sadece bekliyorum ve izliyorum.![]()
Doğrudan spoiler yayınlamak istemediği için "Lucia ile olan hikayeyi görmek istiyor musunuz?" şeklinde bir anket açtı.
Valla striptiz kulübe gitmişti, bıngıl bıngıl sallanıyordu; nasıl gerçekçi hissettirmiyor, baya gerçekçiydi
Kimse kimsenin emeğini hiçe saymıyor.@Ethem Efe, "şirketlerin fiziksel medyayı bitirip 'oyunun sahibi değilsiniz, sadece geçici bir lisans kiralıyorsunuz' noktasına gelmiş olması." cümlenize bende katılıyorum ama buna tepki olarak, geliştirilen projeye sızıp, dosyalarını firmanın izni olmadan ve çalışanların emeğini hiçe sayarak yayınlamak son derece yanlış diyorum. İlla tepki verilecekse sadece satın almayarak değil, sosyal medyada ilgili firmanın yönetici kadrolarına toplu şikayette bulunarak, gündem olarak tepki verilmeliydi. Kalkıp da binlerce insanın emeğini hiçe sayarak ve tamamen yasadışı yollarla oyunu izinsiz paylaşarak tepki verilmez. En nihayetinde ortada bir emek var.
Bugün benzer olay indie stüdyoya yapılmış olsa hacker'a etmeyecekleri laf kalmayan oyuncu kitlesi, bugün sırf büyük firma diye saçma sapan adamı baş tacı yapıyorlar. Bu işlerden Rockstar ciddi zarar eder veya yatırımcılarının güveni kırılırsa bir daha kimse "Kaliteli oyun gelmiyor, hep aynı şeyleri görüyoruz" gibisinden ağlamasın. Tamam bende Rockstar'ı çok eleştiriyorum ama kim ne derse desin bugün oyun dünyasına yön verdikleri, çitayı belirledikleri gerçeği de su götürmez bir gerçek.